fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget
Velektro – De e-bike specialist in Pelt - gepubliceerd op 21-02-2021

Op zoek naar een e-bike? Velektro in Pelt is de specialist. 

Omdat wij uitsluitend e-bikes verkopen, komen steeds meer mensen naar Velektro Pelt om een fiets aan te schaffen. We zijn niet afgeleid door andere soorten fietsen en karren en focussen ons volledig op elektrische fietsen. Zo weet u dat u gegarandeerd geholpen wordt door vakkundige mensen die ervaring hebben met e-bikes. Steeds meer mensen kiezen voor een e-bike, maar niet iedereen kiest zo’n fiets voor dezelfde reden, dat snappen wij. Het is al lang niet meer zo dat enkel mensen die niet meer goed op een reguliere fiets kunnen, een e-bike aanschaffen. Mensen die graag de auto iets vaker zouden laten staan, of dagelijks afstanden moeten overbruggen die nét te ver zijn voor een gewone fiets kopen ook vaak een e-bike bij Velektro in Pelt. Daarnaast zijn de levensgenieters – mensen die er graag op uit trekken en mooie tochten willen maken zonder telkens gehinderd te worden door harde wind of vermoeidheid – ook vaste klant bij ons. In welke categorie fietser u thuishoort: bij onze vestiging in Pelt vindt u een fiets naar uw wens.

De perfecte e-bike in ons assortiment

Ons aanbod dat bestaat uit meer dan 50 verschillende modellen bevat plooifietsen, bakfietsen, stadfietsen en sportieve fietsen, om nog maar te zwijgen over elektrische mountainbikes. Voor iedere soort peddelaar is er dus een ideale e-bike. Ook hebben wij, als e-bike specialist, ons eigen fietsmerk gelanceerd, onder de naam Leone. Van ontwerp tot productie: we overzien het hele proces en kunnen daardoor de kosten laag houden. Onze andere fietsen zijn overigens ook altijd scherp geprijsd. De aantrekkelijke prijs is echter niet het enige voordeel dat u ondervindt bij Velektro.

Uitstekende service van de specialist

Als u een fiets gaat kopen, dan moet u weten of die fijn rijdt. Wij nodigen u graag uit op ons testcentrum om de fiets naar uw keuze uit te proberen, maar we kunnen u ook adviseren aan de hand van een persoonlijk fietsprofiel. Heeft u gekozen? Bij de aflevering nemen we de tijd om alle functionaliteiten nog eens uit te leggen en daarnaast bieden we tot 5 jaar garantie en ook het onderhoud van uw fiets wordt door ons geregeld. Bent u extra zuinig op uw elektrische fiets? Dan kunt u die bij ons zowel tegen diefstal als omnium verzekeren. Wij werken samen met ENRA, de grootste fietsverzekeraar van de Benelux.

Kom eens langs bij de e-bike specialist van Pelt

Zou u graag vrijblijvend advies ontvangen over uw elektrische fiets? Of zou u graag een afspraak maken voor een testrit of een gesprek met onze experts? U Kunt ons altijd opbellen op +32 11 76 72 71, of mailen naar pelt@velektrofietsen.be. Wij helpen u graag verder!