fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget

Een elektrische fiets kopen in Gent? Velektro helpt u graag verder!

Bent u op zoek naar een goede speciaalzaak voor elektrische fietsen in Gent? Kom dan zeker even langs bij Velektro. Wij zijn dé e-bike specialist in Gent en omgeving. Wij kunnen u zeker verder helpen. Hoe we dat doen leggen we graag even uit.

Velektro in Gent is een gespecialiseerde speciaalzaak voor elektrische fietsen. Onze jarenlange ervaring in deze branche en onze uitstekende samenwerking met meerdere kwaliteitsmerken geven de doorslag. Onze vakkundige medewerkers kunnen u een full service pakket aanbieden zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van uw e-bike.

Vakkundig advies over elektrische fietsen

Vakkundig advies over elektrische fietsen

Als u op zoek bent naar een elektrische fiets, is het belangrijk dat u kiest voor een e-bike die volledig aansluit bij uw fietsprofel. Het is daarom aangewezen dat u vakkundig advies inwint over elektrische fietsen voordat u uw keuze maakt, u heeft immers zeer veel mogelijkheden. Hiervoor bent u van harte welkom in ons testcentrum in Gent voor een vrijblijvende afspraak met één van onze vakkundige adviseurs.

Onze adviseurs stellen samen met u uw fietsprofiel op en geven op basis hiervan een aankoopadvies. Daarnaast zullen zij u een aantal elektrische fietsen laten zien die aan het opgestelde fietsprofiel beantwoorden. Uiteraard bieden we de mogelijkheid om deze fietsen ter plaatse in alle rust uit te proberen.

Elektrisch fietsen voor ieder budget

Elektrisch fietsen voor ieder budget

We bieden een zeer ruim assortiment e-bikes. Bij ons treft u meer dan 50 modellen aan, in alle mogelijke prijsklassen. Naast e-bikes van de vijf grote topmerken in deze branche, hebben we ook een eigen exclusief merk onder de naam Leone. Dit merk doet in kwaliteit niet onder voor de andere merken maar doordat we het volledige proces van ontwerp tot productie van de fiets in eigen beheer hebben, kunnen we deze fiets tegen een voordeligere prijs aanbieden. Daarnaast bieden we u diverse handige accessoires aanbieden ter verhoging van uw fietscomfort.

Uitleg over e-bike

Uitleg over e-bike

Als één van onze medewerkers uw bestelling komt afleveren, zal hij of zij uitgebreid de tijd nemen om u alle functionaliteiten van de e-bike nogmaals uit te leggen. Op deze manier raakt u nog sneller vertrouwd met uw elektrische fiets en kan u onmiddellijk genieten van elektrisch fietsplezier.

Als u achteraf extra uitleg over uw e-bike wilt hebben kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Ook na de levering van uw elektrische fiets staan we altijd voor u klaar.

Elektrische fiets door ons laten onderhouden in Gent

Elektrische fiets laten onderhouden in Gent

U kunt niet alleen met al uw vragen bij ons terecht maar ook voor een uitgebreid full-service pakket. U zal langer plezier hebben van uw e-bike als u deze periodiek laat onderhouden. Ook hiervoor kan u terecht bij ons testcentrum in Gent. Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor eventuele andere reparaties of schadeherstel.

Velektro biedt een standaard garantie van twee jaar op al onze elektrische fietsen. Deze garantie kan u eventueel verlengen. Daarnaast kan u de fiets via ons verzekeren tegen pech en ongevallen. U kan dus steeds op Velektro rekenen.

Bezoek Velektro als u interesse heeft om een elektrische fiets kopen in Gent

Een elektrische fiets kopen in Gent

Heeft u interesse om een elektrische fiets te kopen in Gent? Dan nodigen we u graag uit om een bezoek te brengen aan Velektro. U ontdekt onmiddellijk waarom wij gezien worden als dé e-bike specialist van Gent. U vindt ons aan Dok-Noord 7. Als u van wat verder komt is het geen probleem om een afspraak te maken zodat u zeker weet dat één van onze adviseurs voldoende tijd voor u vrijmaakt.

Download onze GRATIS e-book

4 Gouden tips

voor uw ideale e-bike keuze

DOWNLOAD

Verzekeringen

Verzeker u tegen pech en ongevallen met onze ENRA verzekeringspakketten.
Lees meer

Garantie

Standaard garantie van 2 jaar met mogelijkheid tot uitbreiding tot 4 jaar na aankoop.
Lees meer

Onderhoud

Kiesuit een van onze onderhoudplannen, of maak een afspraak voor een servicebeurt.
Lees meer