fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget

Het beste adres voor e-bikes in Pelt en Noord-Limburg

Woont u in de buurt van Pelt en bent u van plan om een e-bike te kopen? Dan kan u op meerdere adressen terecht. Het beste adres voor e-bikes in de ruime omgeving is echter Astridlaan 115 in Pelt. Hier vindt u Velektro, dé specialist in e-bikes voor Noord-Limburg.

Steeds meer mensen denken na over de aanschaf van een elektrische fiets of maken al gebruik van deze elektrisch aangedreven vervoersmiddelen. Er zijn veel bestaande fietswinkels die hier graag op inspelen door naast hun reguliere aanbod ook e-bikes aan te bieden van de merken die ze verdelen. Zonder afbreuk te doen aan deze zaken, mag u zich wèl afvragen of het wel de juiste keuze is om hier uw e-bike te kopen, als u ook terecht kunt bij een zaak die volledig gespecialiseerd is in e-bikes en een veel ruimer assortiment aanbiedt. De keuze is echter volledig aan u…

Velektro, de specialist in e-bikes in Pelt

Velektro, de specialist in e-bikes in Pelt

Velektro wordt door meer en meer mensen uit Pelt en ruime omgeving gezien als dé specialist in e-bikes. Dit komt onder andere door onze zeer ruime keuze en onze perfecte serviceverlening. Velektro werkt samen met een aantal topmerken uit de branche. Bij ons kan u kiezen uit meer dan 50 modellen. Al onze fietsen hebben een scherpe prijs, met fietsen voor ieders budget.

Velektro, de specialist in e-bikes in Pelt

Buiten het veelzijdige assortiment van e-bikes van de bekende en toonaangevende merken, hebben we ook een exclusief eigen merk e-bike. Onze Leone is een echte prijsbreker. De elektrische fietsen van dit merk zijn van uitstekende kwaliteit, maar een stuk voordeliger omdat we het volledige productieproces zelf in de hand hebben. Uiteraard zullen onze adviseurs u ook uitgebreid over ons Leone-aanbod informeren. Dit wordt steeds gedaan aan de hand van uw opgestelde fietsprofiel, een weergave van uw vooropgesteld fietsgebruik.

E-bike uitproberen bij het testcentrum van Velektro

E-bike uitproberen bij het testcentrum

Op basis van uw fietsprofiel zal onze adviseur een aantal e-bikes voorstellen die voor u in aanmerking komen. Dit blijft natuurlijk niet bij enkel kijken want de enige manier om echt vast te stellen of een e-bike bij u past is door deze uit te proberen. Vanzelfsprekend bieden wij u hier alle mogelijkheden voor. U krijgt de gelegenheid om de e-bike uit te proberen in de omgeving van ons testcentrum in Pelt. Ook als u meerdere e-bikes wilt uitproberen om de verschillende modellen te vergelijken is dat geen enkel probleem voor ons team.

Velektro ook uw adres na de aankoop van uw e-bike

Ook uw adres na de aankoop van uw e-bike

Ook na de aankoopvan uw e-bike kan u bij ons terecht. Wij kunnen uw elektrische fiets voor u onderhouden en alle eventuele reparaties uitvoeren. Vanzelfsprekend kan u altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over uw e-bike. Wij bieden standaard twee jaar garantie op al onze e-bikes. Deze garantieperiode kan desgewenst verlengd worden met 12, 24 of 36 maanden.

Velektro ook uw adres na de aankoop van uw e-bike

Ook de verzekering behoort tot ons full service pakket. U kunt via ons uw e-bike verzekeren tegen pech en ongevallen met één van de ENRA-verzekeringspakketten. U kan bij ons dus voor alles wat met uw e-bike te maken heeft. Met dit in het achterhoofd hoeft u niet meer te twijfelen op welk adres u in Pelt terecht kan voor de aankoop van een e-bike. We heten u van harte welkom aan de Rietkolk 98.

Download onze GRATIS e-book

4 Gouden tips

voor uw ideale e-bike keuze

DOWNLOAD

Verzekeringen

Verzeker u tegen pech en ongevallen met onze ENRA verzekeringspakketten.
Lees meer

Garantie

Standaard garantie van 2 jaar met mogelijkheid tot uitbreiding tot 4 jaar na aankoop.
Lees meer

Onderhoud

Kiesuit een van onze onderhoudplannen, of maak een afspraak voor een servicebeurt.
Lees meer