• Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget

Onze merken

Bij Velektro kan u kiezen uit een assortiment van 6 merken. Met meer dan 50 modellen van de lage tot hogere prijsklasse zijn we ervan overtuigd dat ook u de elektrische fiets waar u naar op zoek bent bij ons vindt, inclusief alle gewenste accessoires (fietstassen, sloten, …). Ontdek hier het hele assortiment.

Bergamont

Bergamont

Deze Duitse producent van oerdegelijke e-bikes maakte furore in het mountainbike-circuit alvorens zich toe te leggen op het ontwerp en de productie van kwalitatieve elektrische topfietsen. Hun assortiment bestaat uit zeer diverse modellen, voor zowel de toerist als de avonturier.

Granville

GRANVILLE

Dit Belgische merk veroverde de markt met een breed assortiment elektrische fietsen, waaruit wij een aantal toppers selecteerden. Deze zijn volledig Bosch-uitgerust en betaalbaar, zowel voor consumenten als voor bedrijven die kiezen voor een mobiliteitsplan waarin elektrische fietsen opgenomen zijn. Bovendien zijn deze fietsen à la carte te personaliseren.

Hercules

Hercules

Al 130 jaar is dit merk een constante in de fietsenmarkt. Deze ervaring vind je ook terug in het huidige assortiment duurzame en kwalitatieve elektrische fietsen. Dit Duitse merk kiest met Bosch en Brose voor Duitse componenten om het 'Made in Germany'-concept te onderstrepen.

Download onze GRATIS e-book

4 Gouden tips

voor uw ideale e-bike keuze

DOWNLOAD

Blijf op de hoogte van straffe acties, wedstrijden en interessante workshops!

  Bezig met versturen...
Wanderer

Wanderer

De E-bikes van het Duitse Wanderer bieden een perfecte combinatie tussen degelijkheid en innovatie. Met Wanderer kies je voor stijlvolle elektrische mobiliteit met premium componenten en een hoge actieradius. Deze fietsen zijn zowel geschikt voor het stadsverkeer als voor lange fietstochten door het groen.

MIHATRA

Mihatra

De merknaam, ontstaan uit 'MInder Hard TRAppen', zegt al genoeg… No nonsense Nederlandse elektrische fietsen met een geweldige prijs-kwaliteitsverhoudingmet een gamma van stads- tot omafiets. Onder het motto 'elektrisch fietsen voor iedereen' mikt Mihatra niet alleen op de doelgroep van senioren. Het assortiment is ook functioneel gericht op woon-werkverkeer in of buiten de stad of bijvoorbeeld post- en pizzakoeriers.

Leone

Leone

De prijsbreker; ons eigen merk Leone werd samengesteld met kwalitatieve onderdelen maar is, doordat we het hele proces van ontwerp tot levering zelf beheren, tot 500 euro goedkoper dan eenzelfde fiets met exact dezelfde afmontage.