fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget

Onze merken

Bij Velektro kan u kiezen uit een assortiment van 6 merken. Met meer dan 50 modellen van de lage tot hogere prijsklasse zijn we ervan overtuigd dat ook u de elektrische fiets waar u naar op zoek bent bij ons vindt, inclusief alle gewenste accessoires (fietstassen, sloten, …). Ontdek hier het hele assortiment.

Bergamont elektrische fietsen

Bergamont

Deze Duitse producent van oerdegelijke e-bikes maakte furore in het mountainbike-circuit alvorens zich toe te leggen op het ontwerp en de productie van kwalitatieve elektrische topfietsen. Hun assortiment bestaat uit zeer diverse modellen, voor zowel de toerist als de avonturier.

Granville elektrische fietsen

GRANVILLE

Dit Belgische merk veroverde de markt met een breed assortiment elektrische fietsen, waaruit wij een aantal toppers selecteerden. Deze zijn volledig Bosch-uitgerust en betaalbaar, zowel voor consumenten als voor bedrijven die kiezen voor een mobiliteitsplan waarin elektrische fietsen opgenomen zijn. Bovendien zijn deze fietsen à la carte te personaliseren.

Hercules elektrische fietsen

Hercules

Al 130 jaar is dit merk een constante in de fietsenmarkt. Deze ervaring vind je ook terug in het huidige assortiment duurzame en kwalitatieve elektrische fietsen. Dit Duitse merk kiest met Bosch en Brose voor Duitse componenten om het 'Made in Germany'-concept te onderstrepen.

Download onze GRATIS e-book

4 Gouden tips

voor uw ideale e-bike keuze

DOWNLOAD

Blijf op de hoogte van straffe acties, wedstrijden en interessante workshops!

Wanderer elektrische fietsen

Wanderer

De E-bikes van het Duitse Wanderer bieden een perfecte combinatie tussen degelijkheid en innovatie. Met Wanderer kies je voor stijlvolle elektrische mobiliteit met premium componenten en een hoge actieradius. Deze fietsen zijn zowel geschikt voor het stadsverkeer als voor lange fietstochten door het groen.

Leone elektrische fietsen

Leone

De prijsbreker; ons eigen merk Leone werd samengesteld met kwalitatieve onderdelen maar is, doordat we het hele proces van ontwerp tot levering zelf beheren, tot 500 euro goedkoper dan eenzelfde fiets met exact dezelfde afmontage.

Multicycle (NL) elektrische fietsen

Multicycle (NL)

Multicycle werd in 1977 door Nico Bieleveldt en zijn vrouw in de Achterhoek opgericht. In die tijd groeide de vraag naar recreatieve fietsen, maar de gebruiksvriendelijkheid liet vaak nog te wensen over. Multicycle speelde hierop in met handgemaakte fietsen die comfort en kwaliteit boden. Vanaf de eerste dag zorgde de passie van de vakmensen bij Multicycle voor vernieuwing.

Vanuit hun lange ervaring in fietsproductie bieden ze een ruim assortiment e-bikes.

Argon18 (Canada) elektrische fietsen

Argon18 (Canada)

Eén van de wereldleiders in high-end racefietsen

Argon neemt zijn werk serieus. Om één van de wereldleiders in high-end racefietsen te worden én te blijven bieden we producten aan met een vlekkeloze kwaliteit. maar da's niet alles... We gaan iedere uitdaging aan, verleggen grenzen, en dit met cutting-edge technologie en respect voor de tradities van het wielrennen.

Niner (VS) elektrische fietsen

Niner (VS)

Opgericht door een groep gepassioneerde mountainbikers en avonturiers uit Colorado.

Off-road fietsen maken is hun enige passie, 100% toegewijd aan topdesigns en een geweldige rij-ervaring. Een passie die ze elke rit met jullie willen delen!