fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget

Het aangewezen adres om een elektrische mountainbike te kopen

Als het fietsen op onverharde wegen nét even te zwaar begint te worden, u het idee heeft dat u altijd tegenwind heeft of de heuvel steeds hoger lijkt te worden kunt u steeds overwegen om een elektrische mountainbikete kopen. Met een elektrische mountainbike kunt u uw hobby blijven uitoefenen zonder dat dit té zwaar voor u wordt. Velektro is het aangewezen adres om een elektrische mountainbike te kopen. Wij bieden een ruime keuze in elektrische mountainbikes aan scherpe prijzen. Met onze uitstekende service-na-verkoop in het achterhoofd weet u alvast waar u terecht kan.

De keuze voor een elektrische fiets is een uitstekende optie als u behoefte heeft aan net dat duwtje in de rug als u wind tegen heeft of de heuvel net te stijl is. Met een e-mountainbike zal u veel lichter en comfortabeler kunnen fietsen. Dit is dus niet alleen van toepassing op een stads- of toerfiets, maar ook op een mountainbike. U zal met een elektrisch ondersteunde fiets veel makkelijker grote afstanden kunnen afleggen, ook op onverharde wegen.

Velektro, dé specialist voor elektrische mountainbikes

Velektro, dé specialist voor elektrische mountainbikes

Velektro wordt door meer en meer klanten gezien als de referentie voor elektrische fietsen. Vooral door onze jarenlange ervaring in de sector en samenwerking met een groot aantal topmerken. We onderscheiden ons niet alleen door een veelzijdig aanbod, maar ook door onze werkwijze. Wij staan onze klanten persoonlijk te woord in onze testcentra in Pelt en Gent.

We doen er dan ook alles aan om iedere klant te voorzien van een elektrische fiets die aansluit bij het fietsprofiel van deze persoon. Om zeker te zijn dat de gewenste e-bike effectief bij een specifieke klant past bieden we uitgebreide mogelijkheden om deze uit te proberen. Ons assortiment omvat diverse soorten e-bikes. Naast de stads- en toerfietsen kunnen we u ook helpen aan elektrische bakfietsen, vouwfietsen en mountainbikes.

Uitstekende service voor, tijdens én na de aanschaf van een elektrische mountainbike

Uitstekende service voor, tijdens én na de aanschaf van een elektrische mountainbike

Als we aangeven dat we elektrische mountainbikes aanbieden aan scherpe prijzen, zouden we de indruk kunnen wekken dat we een discounter zijn en dat u geen uitstekende service mag verwachten. Niets is echter minder waar. Bij Velektro kan u rekenen op uitstekende service, zowel voor, tijdens als na de aanschaf van uw elektrische mountainbike.

Naast persoonlijk advies bij het maken van uw keuze, zullen we ook bij de aflevering van uw e-mountainbike uitgebreid de tijd nemen om alle functionaliteiten van uw fiets nogmaals door te nemen en op al uw vragen te beantwoorden. Op deze manier kan u direct vol vertrouwen de uitdagingen (onverharde wegen, wind tegen en steile heuvels) aan kunnen gaan. Daarnaast kunnen we de fiets periodiek voor u onderhouden en eventuele reparaties voor u verrichten. Uiteraard kan u uw mountainbike ook via ons verzekeren!

Testcentrum van Velektro bezoeken om de juiste elektrische mountainbike te kopen

Testcentrum van Velektro bezoeken om de juiste elektrische mountainbike te kopen

We nodigen u dan ook graag uit om Velektro te bezoeken om een elektrische mountainbike te kopen. We bieden een ruime keuze in elektrische mountainbikes van de bekende topmerken. Voor ieder budget een geschikte e-bike. Uiteraard kan u in ons testcentrum ook de verschillende mountainbikes zelf uitproberen. Zo bent u er zeker van dat u een juiste keuze maakt.

U vindt onze testcentra in Pelt (Astridlaan 115) en Gent (Dok-Noord 7). Als u er de voorkeur aan geeft om vooraf een afspraak te maken is dit uiteraard mogelijk. Neem gerust contact met ons op.

Download onze GRATIS e-book

4 Gouden tips

voor uw ideale e-bike keuze

DOWNLOAD

Verzekeringen

Verzeker u tegen pech en ongevallen met onze ENRA verzekeringspakketten.
Lees meer

Garantie

Standaard garantie van 2 jaar met mogelijkheid tot uitbreiding tot 4 jaar na aankoop.
Lees meer

Onderhoud

Kiesuit een van onze onderhoudplannen, of maak een afspraak voor een servicebeurt.
Lees meer