fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget

Welke e-bike merken passen het best bij mij?

Op het moment dat u een e-bike wilt aanschaffen, zal het u direct opvallen dat u zeer veel keuzemogelijkheden heeft. Er zijn zoveel merken op de markt, dat veel mensen direct de volgende vraag stellen:” Welke e-bike merken passen het best bij mij?”. In dit artikel stellen we graag een aantal aansprekende merken aan u voor. Op basis hiervan kan u makkelijker een keuze maken.

De e-bike markt kent de afgelopen jaren een sterke groei. Niet alleen hebben veel bekende fietsfabrikanten elektrische varianten op de markt gebracht, ook veel minder bekende maar daarom zeker niet minder kwalitatieve aanbieders bieden e-bikes aan. Het is daarom van belang om u goed te laten informeren voordat u een keuze voor een elektrische fiets maakt. De aankoop van een e-bike is immers een investering waar u lang plezier van wilt hebben!

Een e-bike merk dat past bij uw fietsprofiel

Een e-bike merk dat past bij uw fietsprofiel

Door uw wensen met betrekking tot het gebruik van de e-bike op een rijtje te zetten, en dus uw fietsprofiel samen te stellen, kunt u een aardig beeld vormen welke e-bike merken voor u in aanmerking kunnen komen als u een elektrische fiets wilt aanschaffen. Daarnaast zult u ook ontdekken dat er ook merken zijn die minder passen bij uw fietsprofiel. Op deze manier kan u al gerichter een geschikt e-bike merk selecteren.

Vijf aansprekende e-bike merken

Vijf aansprekende e-bike merken

Om u verder te helpen nemen vindt u hieronder wat meer info over vijf e-bike merken die wellicht een interessante optie voor u zijn:

  • Bergamont is één van de vele Duitse merken die op succesvolle wijze actief zijn in deze branche. Het merk karakteriseert zich door degelijkheid. Van oorsprong richtte het merk zich dan ook op het vervaardigen van mountainbikes. Tegenwoordig biedt dit merk ook elektrische toerfietsen aan. Voor iedere vorm van gebruik kunt u dus bij dit merk terecht.
  • Hercules is net als Bergamont een Duits merk. Het merk bevindt zich al zeer geruime tijd aan de top van de fietsenbranche. Hercules vervaardigt duurzame en kwalitatief uitstekende elektrische fietsen die volledig van Duitse makelij zijn. Het merk gebruikt enkel onderdelen van Bosch en Brose.

Vijf aansprekende e-bike merken

  • Granville is een topmerk in e-bikes van eigen bodem. Het Belgische merk biedt een zeer ruim assortiment in elektrische fietsen van uitstekende kwaliteit zijn. Deze zijn uitgerust met onderdelen van Bosch en verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs. Het merk biedt veelzijdige mogelijkheden om de fiets volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen.
  • Wanderer is ook een e-bike merk van Duitse komaf. Deze fietsen onderscheiden zich door een combinatie van degelijkheid en innovatie. Als u kiest voor een e-bike van dit merk bent u verzekerd van een stijlvolle elektrische fiets, voorzien van premium componenten, met een hoge actieradius. De fietsen van dit merk zijn geschikt voor zowel korte ritjes door de stad als lange ritten door de vrije natuur.
Maak kennis met deze e-bike merken bij Velektro

Maak kennis met deze e-bike merken bij Velektro

Als één van deze bovengenoemde e-bike merken uw interesse heeft gewekt, is het zeker interessant om eens één of meerdere modellen van dit merk te bekijken en uit te proberen. Hiervoor kunt u terecht bij één van de testcentra van Velektro. Velektro staat bekend als dé e-bike specialist in Vlaanderen. Wij bieden u een full service in e-bikes. Dit begint bij een vakkundig persoonlijk advies en loopt naadloos door tot en met het onderhouden van de e-bike waarop uw keuze is gevallen.

Wij hebben e-bikes van al de hierboven genoemde merken voor u beschikbaar. U vindt de testcentra van Velektro zowel in Pelt als in Gent. Onze vakkundige medewerkers adviseren u graag welke e-bike het beste past bij uw fietsprofiel.

Bezoek Velektro als u interesse heeft om een elektrische fiets kopen in Gent

Daarnaast zullen zij u ook kennis laten maken met het merk Leone, ons eigen exclusieve kwaliteitsmerk in e-bikes. Leone is het vijf merk in het rijtje van vijf aansprekende e-bike merken.

  • Leone is het exclusieve merk van Velektro. De e-bikes van dit merk zijn samengesteld uit onderdelen van uitstekende kwaliteit, maar worden aangeboden tegen een veel lagere prijs dan vergelijkbare e-bikes. Dit komt omdat we het volledige proces, van ontwerp tot productie, in eigen beheer hebben.

Heeft u interesse om kennis te maken met deze fietsen van deze e-bike merken om te bepalen welk model het beste bij u past? Bezoek dan gerust een testcentrum van Velektro in Pelt of in Gent. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen.

Download onze GRATIS e-book

4 Gouden tips

voor uw ideale e-bike keuze

DOWNLOAD

Verzekeringen

Verzeker u tegen pech en ongevallen met onze ENRA verzekeringspakketten.
Lees meer

Garantie

Standaard garantie van 2 jaar met mogelijkheid tot uitbreiding tot 4 jaar na aankoop.
Lees meer

Onderhoud

Kiesuit een van onze onderhoudplannen, of maak een afspraak voor een servicebeurt.
Lees meer