fbpx

Elektrische fietsen voor bedrijven

  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget

Presenteer uw werknemers een gezond vervoersalternatief...
en profiteer van de vele voordelen!

E-bikes zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Meer en meer mensen kiezen om diverse redenen voor een elektrische fiets, zowel voor vrijetijdsbesteding als voor woon-werkverkeer. In een tijd waarin millieubewustheid een hot topic is en onze wegen verder dichtslibben zijn er redenen te over om te kiezen voor een elektrische fiets.

Als bedrijf kan u hiermee een dubbel statement maken; enerzijds toont u mee te zijn met de groeiende bewustheid dat we er alles aan moeten doen om onze planeet te ontzien, na decennia van roekeloos omgaan met haar grondstoffen, en de gekende gevolgen hiervan. Anderzijds laat u als bedrijf zien begaan te zijn met uw werknemers, hetgeen goodwill creëert, dit zorgt dan weer voor een grotere motivatie en op termijn zelfs een lager verloop in het personeelsbestand en het terugdringen van ziekteverzuim.

Investeren in elektrische fietsen is
een echte win-win voor alle partijen!

Werkgevers die bedrijfsfietsen invoeren, halen daarom dubbel voordeel uit hun investering op het vlak van productiviteit: hun werknemers zijn minder afwezig én tijdens hun aanwezigheid voeren zij hun job doeltreffender uit. ls bedrijf kan u hiermee een dubbel statement maken; enerzijds toont u mee te zijn met de groeiende bewustheid dat we er alles aan moeten doen om onze planeet te ontzien, na decennia van roekeloos omgaan met haar grondstoffen, en de gekende gevolgen hiervan.

Mogelijkheden

Velektro biedt u alle mogelijkheden om een elektrische fiets op te nemen in uw bedrijfs- of cafetariaplan, en begeleidt u in het volledig traject.

Binnen uw bedrijfsplan bieden we het volledige assortiment (keuze uit >30 modellen) aan. U of uw werkgroep kan hierbinnen bepalen of het volledige aanbod of slechts een selectie hieruit wordt aangeboden en of u deze fietsen al dan niet in een bepaalde mate wil personaliseren.

Velektro biedt diverse mogelijkheden op vlak van verzekering, onderhoudsplannen, uitbreiding van de wettelijke garantie en eventuele track & trace (ism https://www.snoekxbvba.be/)

Fiscale voordelen

Om een bedrijfsfiets fiscaal te kunnen aftrekken (120%*), moet deze lineair worden afgeschreven over een periode van tenminste 36 maanden.

o Ook infrastructuur (kleedkamers, douches, stalling) en toebehoren (helm, fietstas,...) en onderhoud zijn voor 120% aftrekbaar.

o In geval van leasing is de 120% aftrekbaarheid enkel van toepassing indien de restwaarde niet meer dan 15% bedraagt. Bij een hogere restwaarde is de aftrekbaarheid 100%.


In onze B2B-brochure vindt u een aantal verschillende scenario's die in samenwerking met juridische analisten en financiële experten werden samengesteld.


Vraag hier de brochure aan!

Leasing*

Velektro werkt voor leasingformules samen met Belfius Lease. Contacteer ons om op een transparante manier (bv. zonder bijkomende kosten voor vooronderzoek) de meest optimale oplossing voor uw bedrijf te bespreken.

*om te genieten van de maximale aftrek van 120% dient de leasingperiode minimaal 3 jaar te bedragen

Verzekeren

Uiteraard kunnen we de fietsen binnen het plan ook verzekeren. Hiervoor werken we samen met ENRA, de grootste gespecialiseerde fietsverzekeraar in de Benelux.

U kiest voor diefstal- of omnium dekking, met de volgende voordelen:

Diefstal of omnium dekking
1 jaar looptijd
Geen vrijstelling bij diefstal
Geen afschrijving tijdens looptijd
Maximale looptijd 5 jaar
Pechverhelping in Europa bij omnium dekking

Onderhoud

Ook voor het onderhoud bekijken we samen met u de beste oplossing (individueel, collectief, op het bedrijf, bij ons, fietsen ophalen, …), en dit allemaal voor een vast afgesproken bedrag.

Ook onze verschillende mogelijke onderhoudspakketten bieden een oplossing voor iedere B2B-klant, van halfjaarlijks tot all-in…

Bespreek dit zeker met onze B2B-adviseur!

Uitbreiding garantie

Velektro biedt de mogelijkheid om je garantie te verlengen met 12, 24 of 36 maanden bovenop de wettelijk bepaalde garantieperiode van 2 jaar.

Deze verlengde garantie beschermt u tegen onverwachte kosten zoals bijvoorbeeld een defecte motor, die het hart vormt van elke e-bike. De volledige bescherming biedt een optimale dekking voor alle belangrijke onderdelen van een e-bike, met uitzondering van slijtende onderdelen (banden, ketting, enz.).

Bespreek duidelijk met onze specialist de prijzen en voorwaarden.

Mogelijkheden

Denkt u erover na om een elektrische fiets te gebruiken voor het woon-werkverkeer? Spreek erover met uw werkgever om te zien of er nog geen traject opgestart werd. Indien dit niet het geval is kan u ons steeds vragen uw werkgever te contacteren voor een vrijblijvend gesprek. Indien het bedrijf ervoor kiest dit verder te bekijken wordt er waarschijnlijk een werkgroep opgericht, waarin ook de werknemers vertegenwoordigd zijn.

Download onze GRATIS

B2B brochure

en ontdek de mogelijkheden

DOWNLOAD

Verzekeringen

Verzeker u tegen pech en ongevallen met onze ENRA verzekeringspakketten.

Lees meer

Garantie

Standaard garantie van 2 jaar met mogelijkheid tot uitbreiding tot 4 jaar na aankoop.

Lees meer

Onderhoud

Kies na aankoop uit een van onze onderhoudplannen, of maak een afspraak voor een servicebeurt.

Lees meer