fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget
Uw Wanderer e-bike uitkiezen? Wij begeleiden u van A tot Z

Een Wanderer e-bike is de ideale keuze wanneer u op zoek bent naar een veelzijdige en duurzame elektrische fiets, waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Bij Velektro hebben we Wanderer dan ook in grote mate in ons aanbod: met verschillende modellen van het merk in huis vindt u bij ons ongetwijfeld de Wanderer e-bike die bij u past. Lees hier meer over onze diensten als e-fietsspecialist van Limburg.

Granville e-bike kopen? Geen beter adres dan Velektro Pelt

Een Granville e-bike kopen? Daarvoor kunt u terecht bij Velektro: Wij begeleiden u intensief tijdens uw zoektocht naar dé ideale e-fiets, en hebben een uitgebreid aanbod van elektrische fietsen en fietsaccessoires onder één dak. Met vakkundige medewerkers en de mogelijkheid onze elektrische fietsen uit te testen, willen wij uw zoektocht naar de perfecte Granville e-bike vergemakkelijken.

Elektrische herenfiets kopen met ondersteuning van Velektro

Wilt u een elektrische herenfiets kopen, maar weet u niet goed wat voor model en merk precies bij uw persoonlijke fietsprofiel passen? Velektro in Pelt helpt u snel op weg. Dankzij onze behulpzame medewerkers, diepgaande kennis en jarenlange ervaring, weten wij precies welke elektrische herenfiets wij u kunnen aanraden.

Velektro gaat er even tussenuit

Wij gaan er even tussenuit vanaf 19 december tot en met 2 januari.
We wensen jullie alvast Prettige Feestdagen!

De fietsenwinkel voor e-bikes bij Lommel

Gelegen in Pelt, op een steenworp afstand van Lommel, Hamont-Achel, Peer en Bocholt, vindt u de fietsenwinkel voor e-bikes en elektrisch aangedreven fietsen. Wij, bij Velektro, zijn specialist in e-bikes en zijn dus een unieke fietsenwinkel in Noord-Limburg. Kom eens langs voor een ritje op onze heerlijke fietsen! 

Duits vakmanschap met een Hercules e-bike

Een Hercules e-bike is één van de bekendste en populairste producten wanneer het op elektrische fietsen aankomt. Niet voor niets, want de e-bikes van Hercules zijn degelijk en hoogwaardig. Daarnaast fietsen ze ook nog eens heerlijk comfortabel! Met meer dan 130 jaar ervaring, produceert het Duitse merk Hercules onovertroffen e-bikes van hoge kwaliteit. Bij Velektro bent u aan het juiste adres voor zo’n degelijke Duitse e-bike, wat voor soort fietser u ook bent. 

Vogue: een bakfiets met stijl

De bakfiets van Vogue is een bakfiets met stijl. Wie aan elektrische fietsen denkt, denkt misschien niet meteen aan een bakfiets. Toch biedt dit soort fietsen een fijn duwtje in de rug als het aankomt op het vervoer van kinderen of spullen. Vogue staat vooral bekend om comfortabele en elegante bakfietsen, die een stabiele middenmotor hebben. Met een Vogue bakfiets kunt u veel vervoeren, zonder veel moeite! 

Elektrisch fietsen met Velektro

De elektrische fiets speelt een prominente rol in onze huidige maatschappij: mensen nemen immers steeds vaker de fiets dan de auto. Dat kunnen we alleen maar toejuichen bij Velektro, want met een e-bike krijgt u uw portie lichaamsbeweging met alle voordelen van elektrische aandrijving. Bovendien belast u het milieu veel minder door de auto te laten staan. Dubbel winst! Ook op zoek naar de perfecte e-bike? Bij Velektro hebben we gegarandeerd dé elektrische fiets voor u. 

De elektrische fiets die bij u past

Een elektrische fiets is een optie waar steeds meer mensen voor kiezen, en terecht! Met een elektrische fiets is het immers veel makkelijker kilometers maken, en bent u niet afhankelijk van het weer. Ook kunt u bij een elektrische fiets kiezen tussen verschillende standen, en dus zelf bepalen hoeveel ondersteuning u krijgt. Bent u een stadsmens? Een toeristische fietser? Een mountainbiker, of zelfs een wielrenner? Ons aanbod aan elektrische fietsen is voorzien op elke soort fietser die op zoek is naar kwaliteit

Vakantiegeld? Trakteer jezelf op een e-bike

Beleg je vakantiegeld in een echte vakantie in eigen land: koop een e-bike!

Sint Lodewijk wuift testkaravaan uit

De voorbije drie weken konden 104 medewerkers van Sint-Lodewijk gratis een alternatief vervoersmiddel uittesten via de Testkaravaan, een project....

Elektrische fietsers sporten even hard!

Elektrische fietsers hoeven zich niet meer schuldig te voelen. Ze sporten gemiddeld even hard als gewone fietsers....

Fietsers zijn gemiddeld 4kg slanker

Mensen die regelmatig de fiets nemen, wegen gemiddeld vier kilogram minder dan mensen die vooral de auto nemen om zich te verplaatsen....

Velektro voor bedrijven groot succes!

In september 2017 startte Velektro met een uitgebreid B2B aanbod, met het nodige succes! Intussen kozen al enkele grote Noord-Limburgse bedrijven voor Velektro als partner voor hun e-bikes.