fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget

Naar Velektro voor een speciale elektrische fiets

Veel mensen denken bij een elektrische fiets vaak allen aan een stadsfiets of een toerfiets. Er zijn echter veel meer mogelijkheden in elektrische fietsen. Ontdek het aanbod van Velektro als u op zoek bent naar een speciale elektrische fiets. Wij hebben zeer veelzijdige keuzemogelijkheden in elektrische fietsen. Deze mogelijkheden gaan een stuk verder dan een stadsfiets of een toerfiets.

Ook voor speciale elektrische fietsen kunt u uitstekend terecht bij Velektro. Wij worden immers gezien als dé e-bike specialist van Vlaanderen. Iedere klant krijgt van ons een vakkundig persoonlijk advies. Hierdoor weet u zeker dat u kiest voor een e-bike die past bij uw fietsprofiel.

Bij ons kunt u kiezen uit e-bikes (en accessoires) van zes verschillende topmerken. Wij hebben meer dan 50 modellen voor u beschikbaar uit een hogere- of de lagere prijsklasse. Wij zijn dan ook overtuigd dat u bij ons de elektrische fiets zult vinden die u zoekt, ook als u op zoek bent naar een speciale elektrische fiets.

Ruim assortiment in speciale elektrische fietsen

Ruim assortiment in speciale elektrische fietsen

Als u op zoek bent naar een ander soort fiets dan een stadsfiets of een toerfiets kunt u natuurlijk ook prima bij Velektro terecht. Wij hebben een ruim assortiment in speciale elektrische fietsen. U kunt hiervoor het beste één van onze testcentra bezoeken die zowel in Pelt als in Gent te vinden zijn. Onze vakkundige adviseurs bieden u graag een overzicht van diverse modellen die u ter plaatse uit kan proberen.

E-bakfiets kopen

E-bakfiets kopen

Steeds meer mensen zien de voordelen van een bakfiets in. Een bakfiets is een ideale oplossing om meer spullen te vervoeren dan u op een gewone fiets kan. Veel mensen die géén beschikking hebben over een auto of gezinnen met kinderen maken dankbaar gebruik van deze mogelijkheid, zeker binnen de grotere steden. Er verschijnen dan ook steeds meer bakfietsen in het straatbeeld, waaronder elektrisch aangedreven bakfietsen. Als u interesse heeft om een e-bakfiets te kopen kan u bij ons terecht. Velektro biedt diverse modellen in e-bakfietsen.

Op zoek naar een e-mountainbike?

Op zoek naar een e-mountainbike?

Ook het fietsen op onverharde wegen kan tegenwoordig perfect elektrisch. Als u op zoek bent naar een elektrische mountainbike overtuigen we u graag van ons ruim assortiment in e-mountainbikes van diverse topmerken. Voor iedere wens in dit soort fietsen bieden we een passende invulling. Bezoek hiervoor één van onze vestigingen of maak een afspraak.

Opvouwbare e-bike om mee te nemen op reis

Opvouwbare e-bike om mee te nemen op reis

Veel mensen vinden het handig om een opvouwbare fiets mee te nemen op reis. Een vouwfiets is ideaal om te gebruiken bij het woon-werkverkeer. De fiets is eenvoudig in te vouwen om mee te nemen in de trein of eventueel achter in de auto of mobilhome. Dit kan net hetzelfde met een elektrische vouwfiets. Als u interesse heeft in een opvouwbare e-bike vindt u bij ons ongetwijfeld een model dat bij u past.

Naar Velektro voor een speciale elektrische fiets

Een speciale elektrische fiets

Zoals u hierboven kunt lezen kan u ook voor een speciale elektrische fiets bij Velektro terecht. In onze testcentra in Pelt en Gent kan u ons uitgebreid aanbod ontdekken en uitproberen. Onze vakkundige adviseurs staan met persoonlijk advies over speciale elektrische fietsen voor u klaar. Neem gerust contact op met al uw vragen of om een afspraak te maken. Velektro helpt u graag verder.

Download onze GRATIS e-book

4 Gouden tips

voor uw ideale e-bike keuze

DOWNLOAD

Verzekeringen

Verzeker u tegen pech en ongevallen met onze ENRA verzekeringspakketten.
Lees meer

Garantie

Standaard garantie van 2 jaar met mogelijkheid tot uitbreiding tot 4 jaar na aankoop.
Lees meer

Onderhoud

Kiesuit een van onze onderhoudplannen, of maak een afspraak voor een servicebeurt.
Lees meer