fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget

Google reviews - VELEKTRO Gent

Thomas Smolders

Ik schrijf normaal nooit reviews, maar voor deze fietsenwinkel maak ik met veel plezier een uitzondering. Wat een ongelooflijke service en vriendelijkheid!

Shana Koopmans

Super vriendelijk onthaal, je voelt je altijd welkom. Het is iedere dag een plezier om met mijn E-bike naar het werk te rijden, heel tevreden met mijn aankoop.

Erwin Vingerhoets

Uitermate positieve ervaring. Zeer vriendelijke uitbater, gaf heldere en eerlijke uitleg met plus- en minpunten. Levering gebeurde binnen de beloofde temijn, er werd voldoende tijd voorzien voor praktische uitleg en de verdere afhandeling was zeer efficiënt, ook de na-service is perfect.

Erik De Reu

Zeer positieve ervaring bij de aanschaf van mijn e-bike. Kwaliteit, service en klantvriendelijkheid zijn echt top. Aanrader!

Antje Segers

ik zelfs mijn wagen verkocht. Zeer uitgebreide uitleg over de fiets gekregen, klantenservice was en is uitstekend. Topkerels & topfiets!

Hilde Rooms

Supervriendelijk én behulpzaam personeel, ... je krijgt een reminder wanneer je periodieke onderhoud eraan komt, nog zo gemakkelijk!

Jens Veelaert

Super vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Na het bezoeken van een winkel op dok noord bleek dat mijn bakfiets een lekke achterband had. Ondanks dat de fiets niet van bij hen kwam hebben ze de herstelling ertussen genomen. Een half uur later kon ik weer op weg 😁 Eerlijke prijs ook.

Walter Amssoms

Super joviaal onthaal. Limburgse gastvrijheid in Gent, een ware verademing. En die prima service, die krijg je er zo maar bij.

Lenny S

Het is een zeer mooie winkel en Erkan en zijn team staan je bij met heel veel informatie. Ik heb van alles mogen testen en uiteindelijk ben ik super tevreden van mijn aankoop en kan iedereen Velektro gent aanraden.

Wouter Vermeire

Bedankt!!! Velektro heeft mij op een zeer vriendelijke en efficiënte manier geholpen om mijn band te herstellen. Goede dienstverlening en vriendelijk personeel!

Jasper Tas

Zeer sympathieke én behulpzame mensen. Hebben me fantastisch geholpen toen ik de sleutel van m'n beugelslot verloren was geraakt. Nogmaals heel erg bedankt!eel!

Inge De Schrijver

Maand geleden fiets gekocht. We zijn er heel tevreden mee. Heel toffe uitbaters, goede service zowel tijdens, voor als na de aankoop. Top👍