fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget
Bij Velektro in Neerpelt kunt terecht voor de perfecte elektrische fietsen - gepubliceerd op 21-02-2021

U vindt uw ideale fiets dicht bij Hamont-Achel 

Onze nieuwe vestiging in Neerpelt biedt tal van mogelijkheden in uw zoektocht naar de perfecte elektrische fiets. Bij ons bent u verzekerd van een uitgebreid aanbod elektrische fietsen van hoge kwaliteit tegen de juiste prijs. Bent u op zoek naar een mountainbike, een stadsfiets of een elektrische bakfiets in Neerpelt? Kom eens langs en ontdek hoe makkelijk het kan zijn om elektrische fietsen te kopen.

Ons assortiment bestaat enkel uit de beste elektrische fietsen 

Elektrische fietsen moeten gewoon goed zijn, dat vinden wij ook. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in e-bikes om u zo het beste assortiment aan te kunnen bieden. Voor elke soort fietser hebben we de ideale e-bike. Stadsfietsers die graag een elektrische plooifiets zouden hebben, fervente peddelaars die een sportievere fiets met een degelijk frame kunnen gebruiken of echte mountainbikers die geen berg uit de weg gaan: iedereen vindt de juiste elektrische fiets binnen ons brede assortiment bij Velektro in Neerpelt. Met ijzersterke merken als Hercules, Vogue, Bergamont of Colnago, kunnen we u de beste kwaliteit aanbieden voor een eerlijke prijs. Om te bepalen welke fiets nu precies bij u past, bepalen we vrijblijvend uw persoonlijke fietsprofiel. Zo kunnen we precies zien welke fiets aan uw verwachtingen voldoet; dan bent u nooit teleurgesteld door de functionaliteiten en anderzijds betaalt u niet te veel!

U kunt een elektrische fiets kopen die bij uw budget past 

We hebben al gezegd dat onze elektrische fietsen geschikt zijn voor elke fietser in Neerpelt, maar wist u dat onze fietsen ook geschikt zijn voor elk budget? Een goede prijs/kwaliteit is belangrijk, en daarom gaan we voor u tot het uiterste om een fiets aan te bieden die helemaal past bij u en uw portemonnee. Bent u op zoek naar een budgetfiets die toch goed presteert? Dan zijn onze stadsfietsen en plooifietsen wellicht iets voor u. Ook kunt u eens kijken naar onze Leone modellen die we bij Velektro helemaal zelf hebben ontworpen. Omdat we het productieproces in eigen beheer uitvoeren, kunnen we zo de prijs laag houden. Zou u bij het kopen van de elektrische fiets liever niet de prijs in één keer betalen? Dan kunt u ook kiezen op gespreid uw elektrische fiets af te betalen. De garantie en blijvende service? Die duren 5 jaar! Zo kunt u zonder zorgen blijven fietsen in Neerpelt. Een tevreden klant is voor ons namelijk het belangrijkste.

Vertel ons over de elektrische fietsen van uw dromen 

Bent u van plan om een elektrische fiets te kopen in Neerpelt? Kom eens langs bij Velektro! Hier kunt u meteen onze elektrische fietsen testen, daarna maakt u pas de keuze om een elektrische fiets te kopen. Heeft u daarnaast nog andere vragen? U kunt altijd eens kijken bij onze Frequently Asked Questions, bellen naar +32 11 76 72 71, of mailen naar pelt@velektrofietsen.be. Wij helpen u graag verder en geven u vrijblijvend advies over uw (toekomstige) e-bike.