fbpx
 • Dé e-bike specialist
 • De beste prijzen
 • Ruim assortiment
 • Tot 5 jaar garantie
 • Fietsen voor ieders budget
De Bosch middenmotor van onze elektrische fietsen - Velektro - gepubliceerd op 26-04-2021

Elektrische fietsen met een Bosch middenmotor: wat betekent dit voor u?

Dankzij de Bosch middenmotor van vele van onze elektrische fietsen, kunnen we u bij Velektro een e-bike-assortiment van de allerhoogste kwaliteit garanderen. Bosch heeft als technologiegigant namelijk een aandrijving voor de elektrische fiets ontwikkeld: De Bosch middenmotor, die op de trapas is bevestigd, waardoor het zwaartepunt van uw elektrische fiets laag en in het midden ligt. Deze sterke Bosch middenmotor is met andere woorden ideaal voor wanneer u met uw e-bike lange afstanden wilt afleggen, maar ook een geschikte optie voor dagelijkse korte ritten. Bovendien bieden onze elektrische fietsen met Bosch middenmotor ondersteuning op zowel vlak als ruw terrein: een troef van formaat!

Bosch: de populairste aandrijving voor elektrische fietsen

Bosch is met andere woorden een geliefde keuze wanneer het om elektrische fietsen draait. Bij Velektro weten we immers als geen ander wat kwaliteit is, én wat het écht betekent voor uw dagelijkse leefcomfort om een e-bike te hebben met een degelijke constructie. Als grootste e-bikeverdeler in Noord-Limburg, zijn we dan ook 100% overtuigd van de meerwaarde van de Bosch middenmotors in onze elektrische fietsen. Dankzij deze middenmotors kunnen elektrische fietstochten immers op een volledig andere manier beleefd worden, met een comfortabel en bovenal natuurlijk rijgevoel. Wist u bovendien dat ongeveer 90 % van alle e-bikes uitgerust is met een middenmotor? Het mag dan ook niet verwonderen dat het aandrijvingssysteem van Bosch hét populairst is op de elektrische fietsmarkt.

De elektrische fietsen in ons gamma met een Bosch middenmotor

Enkele merken in ons elektrische fietsen assortiment met een Bosch middenmotor zijn bijvoorbeeld Hercules, Leone, Vogue, Multicycle, Granville en Bergamont. Velektro is daarmee de grootste verdeler van elektrische fietsen met Bosch onderdelen in de regio’s Pelt, Lommel, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel en Bocholt. Aarzel dus niet en kom zeker een kijkje nemen in ons testcentrum. Wij helpen u met veel plezier op weg, letterlijk en figuurlijk!

De voordelen van een Bosch middenmotor

De aantrekkingskracht van een elektrische fiets met een Bosch motor? Die zit vooral in de directe krachtoverbrenging op de ketting of de riem, wat een bijzonder fijne rij-ervaring met zich meebrengt. Andere voordelen van de fiets met een Bosch middenmotor, in vergelijking met voorwiel- en achterwielmotoren, zijn bijvoorbeeld:

 • De evenwichtige gewichtsverdeling
 • Het optimale zwaartepunt
 • De gemakkelijke aandrijvingsbesturing
 • Compatibiliteit met alle versnellingssystemen
 • De Bosch motor van een elektrische fiets verbruikt, dankzij het betere rendement, minder energie
 • De compacte constructie en het lichte gewicht van een Bosch elektrische fiets
 • Meer ruimte tot op de grond en een geringere Q-factor

Natuurlijk rijgevoel met elektrische fietsen van Velektro

De innovatieve Bosch-technologie voor elektrische fietsen bevat een multisensorenconcept, wat de optimaal afgestelde motorondersteuning met zich meebrengt. Deze sensoren zorgen voor een perfect samenspel tussen fietser en e-fiets. De techniek zorgt daarbij ook voor de benodigde veiligheid: als de wettelijk toegestane maximumsnelheid wordt overschreden, wordt de motorondersteuning automatisch uitgeschakeld. Middenmotoren van Bosch bij elektrische fietsen zijn, afhankelijk van de productlijn, verkrijgbaar in twee varianten: met ondersteuning tot 25 km/u of tot 45 km/u.

Keuze uit een ruim assortiment elektrische fietsen met Bosch onderdelen

Bij Velektro in Pelt vindt u verschillende merken en modellen van elektrische fietsen met Bosch onderdelen. Wij staan garant voor kwaliteit aan de scherpste prijs. Binnen onze merken, waaronder Granville, Bergamont en Wanderer, kan u onze verschillende modellen ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan bakfietsen, stadsfietsen, vouwfietsen, mountainbikes en sportieve fietsen. Elk fietsprofiel kan terecht bij het testcentrum van Velektro, voor een kennismaking en samenstelling van dé ideale elektrische fiets.

De hoogste kwaliteit aan de scherpste prijzen: E-bikespecialist Velektro in Limburg

Als dé specialist in elektrische fietsen van Noord-Limburg, weten wij bij Velektro wat kwaliteit is. Daarom werken wij maar al te graag samen met Bosch wanneer het op ons assortiment elektrische fietsen aankomt. Dankzij de innovatieve systemen van het merk in kwestie, kunnen wij namelijk de best mogelijke producten op de markt aanbieden. Bij Velektro bieden wij bovendien ook verzekerings-, onderhouds- en financieringsplannen aan voor uw elektrische fiets met Bosch onderdelen. Ten slotte heeft u ook recht op een garantie van 2 jaar, die kan uitgebreid worden tot zelfs 5 jaar. Contacteer ons dus gerust vrijblijvend voor gepersonaliseerd advies of bij vragen. Wij helpen u met veel plezier verder!