fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget
De beste e-bikes voor uw tochten in Hamont-Achel - gepubliceerd op 21-02-2021

E-bikes zijn steeds populairder in Hamont-Achel 

Steeds meer mensen in Hamont-Achel en omstreken kiezen voor e-bikes. Dat is niet voor niets! Een e-bike biedt ondersteuning tijdens het fietsen zodat u niet snel vermoeid geraakt en toch flinke afstanden kunt afleggen. Ook met sterke wind of hellingen kunnen e-bikes u ondersteunen. Onze klanten uit Hamont-Achel die e-bikes kopen, zijn vaak mensen die de auto graag laten staan maar waarbij de afstand naar bijvoorbeeld het werk toch lang is. Ook mensen die graag fietstochten voor het plezier maken en wat ondersteuning prettig vinden komen vaak bij Velektro aanbellen. Met e-bikes van Velektro zit u dus altijd goed. 

E-bikes hoeven helemaal niet duur te zijn 

De grootste zorg die de meeste mensen in Hamont-Achel hebben bij e-bikes, is de kostprijs. Natuurlijk bestaan er e-bikes die fortuinen kosten en het klopt dat ze doorgaans duurder zijn dan een normale fiets, maar bij Velektro hoeft u helemaal niet veel geld uit te geven voor e-bikes. Zo hebben we bijvoorbeeld e-bikes die we in eigen beheer produceren waardoor de kosten laag blijven. Ook zijn degelijke stadsfietsen uit ons assortiment erg betaalbaar! Voor iedere klant uit Hamont-Achel hebben we de perfecte fiets. Daarenboven kunt u zelfs de fiets gespreid betalen door onze Santander Consumer Finance. Ook over de garantie en service hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij bieden tot 5 jaar garantie, en het onderhoud van uw fiets regelen we zelf. We kijken de fiets ongeveer eens in de 6 maanden na, zodat u de garantie blijft behouden en u zonder problemen kunt doortrappen.

Ontdek ons brede assortiment e-bikes 

Woont u in Hamont-Achel en zou u graag één van onze e-bikes kopen? Met onze vestiging in Pelt zijn we de dichtstbijzijnde en beste keuze in de regio! We zijn ware experts als het aankomt op e-bikes en hebben een selectie gemaakt van de beste modellen in ons assortiment. Zo hebben we stadsfietsen, sportieve fietsen, handige plooifietsen maar ook e-mountainbikes en zelfs bakfietsen! Voor elke fietser hebben we de perfecte fiets. Ook kunt u in die categorieën kiezen voor ijzersterke merken. Wat denkt u van Hercules, Granville of Bergamont? Onder andere deze merken hebben hun kracht en kwaliteit al jarenlang bewezen en zijn daarom ook erg geliefd bij klanten van Hamont-Achel.

Advies nodig over onze e-bikes? 

Weet u al welke e-bike u zou aanschaffen? Prima! Weet u dat nog niet? Bij Velektro geven we u graag persoonlijk advies aan de hand van uw eigen fietsprofiel. Zo kunnen we precies zien welke fiets aan uw verwachtingen voldoet; dan bent u nooit teleurgesteld door ontbrekende functies en anderzijds betaalt u niet te veel!

Kom eens langs voor een testritje in Pelt

Overtuigd van onze e-bikes? Maak gerust een afspraak in onze fietsenwinkel door te bellen naar +32 11 76 72 71, of te mailen naar pelt@velektrofietsen.be. Wij helpen u graag verder en geven u vrijblijvend advies over uw (toekomstige) e-bike!