fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget
De fietsenwinkel voor e-bikes bij Lommel - gepubliceerd op 24-07-2020

Een E-bike in Lommel van kwaliteit koopt u bij ons

Voor een e-bike in Lommel en omgeving kunt u het beste vertrouwen op Velektro. Als u op zoek bent naar een degelijke e-bike in de regio van Pelt, Lommel, Hamont-Achel, Peer en Bocholt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze vernieuwde vestiging in Pelt (voorheen in Lommel) bent u verzekerd van een uitgebreid aanbod elektrische fietsen van hoge kwaliteit. Onze fietsenwinkel heeft ijzersterke merken in de aanbieding voor een voordelige prijs.

In Lommel een e-bike kopen? Slechts één adres: Velektro

E-bike kopen in Lommel? Bij Velektro verkopen we enkel elektrische fietsen, en kunnen we dus rechtmatig en met trots zeggen dat we experts zijn als het aankomt op e-bikes. Ons aanbod, dat bestaat uit meer dan 50 verschillende modellen, bevat plooifietsen, bakfietsen, stadfietsen en sportieve fietsen, om nog maar te zwijgen over elektrische mountainbikes. Voor iedere soort fietser is er dus een ideale e-bike. De echte publieksfavoriet van e-bikes in Lommel en omstreken is dan ook Leone, ons eigen merk. Met onze ervaring en expertise in e-bikes, hebben we het productieproces van Leone zelf in handen genomen en konden we het beste van alle e-bikes combineren. U kunt natuurlijk zelf bepalen welke fiets u aanschaft, maar we kunnen u ook altijd adviseren aan de hand van uw persoonlijke fietsprofiel. Zo kunnen we precies zien welke e-bike uit onze shop te Lommel aan uw verwachtingen voldoet!

Een e-bike in regio Lommel voor elke portemonnee

De e-bikes die we in Lommel en omstreken verkopen zijn er voor elk budget. Of u nu de kost laag wil houden met een degelijke stadsfiets, of echt wil gaan voor een Bergamont Elite e-mountainbike: voor iedere hebben we de juiste fiets. Daarenboven kunt u uw fiets zelfs gespreid betalen door onze Santander Consumer Finance. Ook over de garantie en service hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij bieden tot 5 jaar garantie, en het onderhoud van uw fiets regelen we zelf. Koopt u een fiets bij ons in Lommel, dan kijken we deze ongeveer eens in de 6 maanden na, zodat u de garantie blijft behouden en zonder problemen kunt doortrappen. 

E-bike in Lommel kopen? Daar hoort een testritje bij!

Een e-bike te Lommel kopen bij Velektro? Daar hoort een testritje bij! We nodigen u van harte welkom in Pelt, waar u uw e-bike op voorhand kunt uitproberen. Daarna maakt u pas de beslissing. Heeft u daarnaast nog andere vragen? U kunt altijd eens kijken bij onze Frequently Asked Questions, bellen naar +32 11 76 72 71, of mailen naar pelt@velektrofietsen.be. Wij helpen u graag verder en geven u in onze shop te Lommel vrijblijvend advies over uw (toekomstige) e-bike!