fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget
De meest stijlvolle bakfiets van Vogue - gepubliceerd op 21-02-2021

Nooit meer zwaar trappen met een bakfiets van Vogue

Een bakfiets van Vogue is één van de meest stevige en comfortabele bakfietsen die er op de markt zijn. Ze dienen maar één doel: pure luxe en gebruiksvriendelijkheid dag na dag. Reguliere bakfietsen zijn natuurlijk zware, logge voertuigen maar met een bakfiets van Vogue voelt het brengen en halen van uw kinderen als niets. Door de krachtige motor, is trappen helemaal niet meer zwaar. Ook zijn de bakfietsen van Vogue van hoge kwaliteit en bevatten ze extra eigenschappen die nét het verschil maken. Denk maar aan de vele versnellingen zodat de bakfiets veel verschillende situaties aan kan. Tegen de wind in, een heuvel op of voor lange afstanden: de bakfietsen van Vogue kunnen het allemaal. Ook kunt u de bak handmatig verstellen, zodat het makkelijk kan omgebouwd worden voor cargo of bagage enerzijds, en tot kinderzitjes anderzijds.

Technische specificaties van de Vogue bakfietsen

De bakfietsen van Vogue zijn uiterst betrouwbaar en krachtig door de Bafang Max Drive motor. Omdat die in het midden ligt, ligt het zwaartepunt laag en is de wegligging uitstekend. Ook hebben de bakfietsen grote wielen waardoor het fietsen nóg makkelijker gaat. De bakfietsen hebben minimaal 5 ondersteuningsniveaus en zijn afgewerkt met kwalitatieve onderdelen zoals Shimano versnellingen, een sterk aluminium frame en sterke remschijven. De actieradius van de bakfietsen van Vogue bedraagt ongeveer 40-70 km, afhankelijk van de ondersteuningsstand. Die standen werken volgens een krachtsensor, waardoor u nooit te veel kracht hoeft te zetten maar u ook niet ineens te hard gaat. De lithium-ion accu is afneembaar en zo erg makkelijk thuis op te laden, natuurlijk ook voorzien van een slot.

Bent u geïnteresseerd in een bakfiets van Vogue?

Als u van plan bent een bakfiets te kopen, dan moet u die natuurlijk een keertje testen. Zo’n fietsen voelen anders aan dan een reguliere elektrische fiets, en dus helpen wij u graag bij de eerste testrit en het persoonlijk afstellen van de fiets. Ook kunt u eventueel nog andere bakfietsen uitproberen. Wij geven u vrijblijvend advies en vertellen u alles over het hoe en wat van de elektrische fiets. Ook bij de aflevering nemen we de tijd om alle functionaliteiten nog eens uit te leggen indien u dat wenst. Daarnaast bieden we tot 5 jaar garantie en ook het onderhoud van uw fiets wordt door ons geregeld. Bent u extra zuinig op uw elektrische fiets? Dan kunt u die bij ons zowel tegen diefstal als omnium verzekeren. Wij werken samen met ENRA, de grootste fietsverzekeraar van de Benelux.

Advies of vragen over uw elektrische fiets voor dames? 

Heeft u advies nodig over de aanschaf van een elektrische bakfiets van Vogue? Of heeft u nog andere vragen? U kunt altijd terecht bij Velektro voor al uw twijfels en vragen. U kunt bellen naar +32 11 76 72 71, of mailen naar pelt@velektrofietsen.be. Wij helpen u graag verder!