fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget
Duits vakmanschap met een Hercules e-bike - gepubliceerd op 24-07-2020

Hercules e-bike: écht vakmanschap

De Hercules e-bike is het toonbeeld van Duits vakmanschap: een degelijke uitvoering, kwalitatieve materialen, hoogwaardige afwerking en een lange garantie. Al meer dan 130 jaar is Hercules publieksfavoriet in Duitsland, en nu is ook België aan de beurt. E-bikes van Hercules zijn uitgevoerd met een Bosch, Suntour, Brose of Shimano Steps middenmotor, maar zijn toch beschikbaar tegen scherpe prijzen. Wat voor e-bike u ook zoekt, Hercules heeft de goede. 

Hercules e-bikes in ruim aanbod bij Velektro

Hercules e-bikes komen bij Velektro in alle soorten en maten: voor elk fietsprofiel hebben we wel een juiste e-bike van het Duitse merk. We hebben elektrische fietsen voor mensen die dagelijks korte afstanden moeten overbruggen, maar evenzeer voor lange tochtenmakers, voor stadsmensen, sportieve mensen die graag wielrennen, etc. Voor degenen die een uitdaging zoeken in de bossen of in de bergen, hebben we zelfs elektrische Hercules mountainbikes. Daarnaast hebben we ook enkele retromodellen in de aanbieding, en fietsen met extra laadvermogen, zoals de Hercules Cargo. Bekijk zeker ons hele aanbod Hercules e-bikes om te fiets te vinden die u zoekt. 

Hercules e-bike: de voordelen

E-bikes van Hercules maken bij ons deel uit van een uitgebreid assortiment. Wij hebben werkelijk alles in huis om u tevreden mee te stemmen, zoals sportieve trekking e-bikes met een soepel lopende derailleur, of onderhoudsarme e-bikes met naafversnelling en een krachtige middenmotor. Neem bijvoorbeeld de Hercules Robert/A deLuxe: een hoogwaardige en eenvoudig te bedienen e-bike, perfect voor dagelijks gebruik en langere fietstochten. Deze Hercules e-bike heeft een prachtige uitstraling dankzij het innovatieve frameontwerp met geïntegreerde accu, en functioneert geruisloos door de Bosch Active Plus Line 250 Watt middenmotor. De fiets versnelt harmonisch en is gemakkelijk te bedienen via Intuvia display. Andere sportieve fietsen hebben dan weer een Bosch Performance CX Motor, en ook de stadse Futura fietsen zijn van uitstekende kwaliteit met een lange actieradius. 

Een Hercules e-bike met uitstekende service

Uw Hercules e-bike leveren we ter plaatse, waarbij we telkens de tijd nemen om alle functionaliteiten nog eens uit te leggen. Daarnaast bieden we tot 5 jaar garantie, en wordt ook het onderhoud van uw fiets door ons geregeld. Bent u extra zuinig op uw elektrische fiets van Hercules? Dan kunt u die bij ons zowel tegen diefstal als omnium verzekeren. Wij werken samen met ENRA, de grootste fietsverzekeraar van de Benelux. 

Uw e-bike van Hercules? Die koopt u bij ons

U wilt uw e-bike van Hercules aankopen, maar zou graag vrijblijvend advies ontvangen? Of zou u graag een afspraak maken voor een testrit of een gesprek met een van onze experts? U Kunt ons altijd opbellen op +32 11 76 72 71 voor vragen, of mailen naar pelt@velektrofietsen.be. Wij helpen u graag verder met de aankoop van een Hercules e-bike, of een elektrische fiets van een ander merk