fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget
Een Bergamont e-bike van Velektro is altijd de juiste keuze - gepubliceerd op 26-04-2021

De sterke punten van een elektrische Bergamont fiets

Bergamont heeft als gerenommeerd e-bikemerk voor iedereen wel een geschikt fietsmodel in zijn gamma, en dat gamma verdelen we met veel enthousiasme bij Velektro. De sportieve avonturier zal er ongetwijfeld zijn gading in vinden, maar ook de toerist die graag een rustig pleziertochtje maakt kan bij ons terecht voor zijn Bergamont e-fiets. Het merk produceert, naast een opmerkelijke selectie e-mountainbikes, diverse soorten recreatieve elektrische fietsen: van allrounders tot e-bikes met een lage opstap, en van stadsfietsen tot de sportievere e-modellen.

Bij Velektro zijn we dan ook rotsvast overtuigd van de kwaliteit en innovatie van Bergamont, en zijn we trots om een verdeler in Limburg te zijn. Met gerichte vragen over het e-bikemerk kan u dus steeds bij ons terecht: onze warme deskundigen helpen u graag verder met professioneel advies, gebaseerd op jarenlange ervaring en vakkennis.

Al sinds jaar en dag trotse verdeler van Bergamont en andere e-bikemerken

Het aanbod van de Bergamont e-bikes dat u bij Velektro aantreft, is er eentje met voor ieder wat wils. Dit betekent dat u bij ons gegarandeerd de juiste fiets zal vinden, ongeacht uw persoonlijke behoeften. Met Bergamont modellen voor jong en oud en voor man en vrouw, willen wij iedereen de kans geven om te genieten van comfortabele en vlotte fietstochten. Heeft u geen idee van wat voor e-bike u precies nodig heeft? Maakt u zich geen zorgen: de experten van Velektro zijn als geen ander thuis in het gamma van de Bergamont e-bikes, en helpen u van A tot Z tijdens uw aankoopproces.

In ons ruim testcentrum kunt u bijvoorbeeld de verschillende modellen van Bergamont in levenden lijve bezichtigen én zelf uittesten. Eens u een besluit heeft genomen, doen wij de rest. Wij plaatsen uw bestelling voor u en leveren uw Bergamont e-bike vervolgens netjes af op het door u aangegeven adres. Uiteraard helpt één van onze medewerkers u ook graag verder moest u ergens tijdens het aankoopproces problemen ondervinden.

Geniet een ruime garantie op uw Bergamont e-bike

Een Bergamont e-bike bij een verdeler als Velektro kopen heeft geen invloed op de garantietermijnen van uw elektrische fiets. Dankzij uitgebreide acties krijgt u bij Velektro de kans om, bovenop de wettelijk verplichte garantietermijn van 2 jaar, een uitbreiding tot wel 5 jaar te krijgen. Zo werken wij persoonlijk met verlengingen van 12, 24 of zelfs 36 maanden.

Maar bij Velektro geniet u niet enkel voordelen wat de garantietermijnen van uw e-bike betreft. Wij werken namelijk ook samen met verzekeringsmaatschappij ENRA, om uw e-fiets zowel tegen diefstal als omnium te verzekeren. Daarnaast bieden wij uitgebreide financieringsplannen aan via Santander Consumer Finance, waarbij u de aanschaf van een Bergamont e-bike over 12 maanden of 24 maanden kan spreiden. Dankzij de grondige onderhoudsservice van Velektro, wordt uw Bergamont e-bike na aankoop ten slotte in topconditie gehouden. Zo kunnen wij de garantie op belangrijke onderdelen waarborgen.

Zelf een Bergamont e-bike aanschaffen? Wij begeleiden u in uw zoektocht naar de juiste

Wanneer u op zoek bent naar een e-bike van Bergamont kunt u dus met een gerust hart bij ons aankloppen. Bij Velektro verdelen we, als elektrisch fietsspecialist van Limburg, tal van verschillende elektrische fietsmerken en hebben we alles in huis om u tevreden te stellen met een fiets die bij u past. Neem dus gerust contact met ons op wanneer u nog met vragen zit of wanneer u graag een vrijblijvende afspraak met één van onze ervaringsdeskundigen maakt. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 011/76.72.71 of het contactformulier op onze website invullen. Wij zitten graag persoonlijk met u samen om u van de perfecte Bergamont te voorzien!