fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget
Een elektrische fiets kopen nabij Hamont-Achel? Bij Velektro in Pelt! - gepubliceerd op 21-02-2021

U vindt uw ideale fiets dicht bij Hamont-Achel 

In Pelt, op enkele minuten van Hamont-Achel, kunt u altijd terecht bij Velektro. Wij zijn de specialist in e-bikes in de regio van Pelt, Lommel, Hamont-Achel, Peer en Bocholt. Bij ons bent u verzekerd van een uitgebreid aanbod elektrische fietsen van hoge kwaliteit tegen de juiste prijs. Bent u op zoek naar een mountainbike, een stadsfiets of een elektrische bakfiets? Kom eens langs en ontdek hoe makkelijk het kan zijn om een elektrische fiets te kopen.

Een elektrische fiets kopen uit ons brede assortiment

Of u nu een echte stadsfietser bent en stevig vooruit wilt, naar uw werk wil fietsen of lange tochten wil maken met de fiets: een elektrische fiets is altijd de oplossing. Met de ondersteuning die geboden wordt via de krachtige motor, kunt u stevig doortrappen zonder meteen vermoeid te worden of helemaal bezweet aan te komen op uw bestemming. Welke elektrische fiets is dan geschikt voor u? Ons aanbod dat bestaat uit meer dan 50 verschillende modellen bevat plooifietsen, bakfietsen, stadfietsen en sportieve fietsen, om nog maar te zwijgen over elektrische mountainbikes die ook perfect geschikt zijn voor tochten in Hamont-Achel. Een echte publieksfavoriet is Leone, ons eigen merk. Met onze ervaring en expertise in e-bikes, hebben we het productieproces van Leone zelf in handen genomen en konden we het beste van alle e-bikes combineren. U kunt natuurlijk zelf bepalen welke fiets u aanschaft, maar we kunnen u ook altijd adviseren aan de hand van uw persoonlijke fietsprofiel. Zo kunnen we precies zien welke fiets aan uw verwachtingen voldoet; dan bent u nooit teleurgesteld door ontbrekende functies en anderzijds betaalt u niet te veel!

U kunt een elektrische fiets kopen die bij uw budget past

Onze elektrische fietsen zijn er voor elke portemonnee. Wilt u graag gaan voor kwaliteit tegen een vriendelijke prijs? Dan zijn onze degelijke stadsfietsen misschien iets voor u, of kunt u gaan voor een handige plooifiets. Wenst u te genieten van Duits vakmanschap? Dan passen de fietsen van Hercules bij u! Zou u liever niet in één keer betalen? Dan kunt u ook kiezen op gespreid uw elektrische fiets af te betalen. De garantie en blijvende service? Die duren 5 jaar! Zo kunt u zonder zorgen blijven fietsen. Een tevreden klant is voor ons namelijk het belangrijkste.

Kom eens langs om uw elektrische fiets te testen

Woont u in Hamont-Achel en zou u graag een elektrische fiets kopen? Kom eens langs bij Velektro in Pelt, op maar 10 minuten met de auto / een half uurtje met de fiets van Hamont-Achel. Bij ons kunt u meteen de elektrische fiets testen. Daarna maakt u pas de beslissing. Heeft u daarnaast nog andere vragen? U kunt altijd eens kijken bij onze Frequently Asked Questions, bellen naar +32 11 76 72 71, of mailen naar pelt@velektrofietsen.be. Wij helpen u graag verder en geven u vrijblijvend advies over uw (toekomstige) e-bike.