fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget
Elektrisch fietsen met Velektro - gepubliceerd op 24-07-2020

Elektrische fiets? Wij zijn uw specialist

Elektrische fietsen zijn onze specialiteit. Wij focussen ons helemaal op e-bikes, en weten dus perfect wat de beste keuze is voor u. Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische fiets: Mensen die graag de auto iets vaker zouden laten staan, of dagelijks afstanden moeten overbruggen die nét te ver zijn voor een gewone fiets. Daarnaast zijn er de levensgenieters – mensen die er graag op uit trekken en mooie tochten willen maken. In welke categorie fietser u ook thuishoort: bij Velektro hebben we de elektrische fiets die u zoekt.  

Elektrische fietsen: een ruim aanbod bij Velektro 

Een elektrische fiets vindt u zonder twijfel in ons aanbod, dat uit meer dan 50 verschillende modellen bestaat, waaronder elektrische plooifietsen, bakfietsen, stadfietsen en sportieve fietsen, maar bijvoorbeeld ook elektrische mountainbikes. Voor iedere soort fietser is er dus de ideale e-bike. Ook hebben wij bij Velektro ons eigen fietsmerk gelanceerd, onder de naam Leone. Van ontwerp tot productie: we overzien het hele proces van uw elektrische fiets en kunnen daardoor de kosten laag houden. Onze andere fietsen zijn overigens ook altijd scherp geprijsd! 

Een elektrische fiets koopt u bij ons met uitstekende service

Koopt u een elektrische fiets, dan moet u die natuurlijk grondig testen. Wij nodigen u graag uit in ons testcentrum om onze elektrische fietsen uit te proberen, maar kunnen u ook op voorhand adviseren door middel van een persoonlijk fietsprofiel. Bij de levering nemen we de tijd om alle functionaliteiten nog eens uit te leggen, en daarnaast bieden we tot 5 jaar garantie. Ook het onderhoud van uw elektrische fiets wordt door ons geregeld.

Bent u extra zuinig op uw elektrische fiets? Dan kunt u die bij ons zowel tegen diefstal als omnium verzekeren. Wij werken samen met ENRA, de grootste fietsverzekeraar van de Benelux.

E-bike kopen? Wij geven professioneel advies!

Elektrische fiets in gedachten, maar zou u graag vrijblijvend advies ontvangen? Of een afspraak maken voor een testrit of een gesprek met onze experts? U Kunt ons altijd opbellen op +32 11 76 72 71, of mailen naar pelt@velektrofietsen.be. Wij helpen u graag verder met vragen, of bij de aankoop van een elektrische fiets!