fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget
Elektrische damesfiets kopen? Bij Velektro vindt u kwaliteit - gepubliceerd op 21-02-2021

Elektrische fiets voor dames aanschaffen? Wij hebben modellen in huis voor iedereen

Een elektrische damesfiets aankopen, dat is altijd de juiste beslissing. Want of u nu elke dag heen en weer naar het station pendelt voor het werk, wekelijks met uw fiets boodschappen gaat doen of slechts af en toe eropuit trekt voor een lange rit door de natuur: de trapondersteuning die u bij een elektrische dames- of herenfiets geniet, maakt van elke fietstocht een waar plezier. Én bovendien een gezonde onderneming, want het voordeel van een e-bike is dat u altijd in beweging blijft, zonder dat u zich noodzakelijk in het zweet moet werken. Een elektrische fiets is met andere woorden een geschikte investering voor werkelijk iedereen: voor man en vrouw, klein en groot, jong en oud. Bij Velektro kunt u dan ook e-bikes kopen voor zowel dames en heren als voor kinderen, en in werkelijk alle soorten en maten. Ook unisex bijvoorbeeld!

Een elektrische damesfiets kunt u kopen voor tal van activiteiten 

Een e-bike voor dames kopen is zoals gezegd een behoorlijke investering, en daarom is het belangrijk dat u werkelijk het volste plezier uit uw toekomstige fiets haalt. Bij Velektro verkopen we elektrische dames- en herenfietsen die inzetbaar zijn voor een waaier aan doeleinden, met voor ieder wat wils. Bent u op zoek naar een elektrische stadfiets voor dames, of eerder een sportieve E-race fiets? Of een stevige elektrische bakfiets, waarmee u al wat vervoeren kunt? Bij Velektro is alles mogelijk. Bovendien zijn al onze fietsmodellen stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u er gegarandeerd een leven lang plezier aan zult beleven. Andere elektrische dames- en herenfietsen in ons gamma zijn bijvoorbeeld:

  • Elektrische mountainbikes: voor zij die sportief aangelegd zijn
  • High speed E-bikes: voor zij die graag snelheid maken
  • E-Gravel bikes: voor zij die quasi elke ondergrond aangaan
  • Opvouwbare E-bikes: voor zij die zich snel en efficiënt willen verplaatsen

Een e-bike voor vrouwen bestellen kan bij Velektro ook online!

Elektrische bikes voor dames, heren en kinderen kunt u vanzelfsprekend kopen in onze winkel te Pelt, maar wist u dat u uw toekomstige stalen ros bij ons ook online bestellen kunt? De webshop van Velektro is handig, snel en efficiënt! Als e-bike specialist bieden wij niet alleen een ruim assortiment aan dat u ook in de webshop kunt ontdekken, maar doen we dit bovendien ook aan scherpe prijzen. Zo vindt werkelijk iedereen bij Velektro een fiets binnen zijn budget, en zijn ook onze speciale acties altijd de moeite waard! Heeft u interesse in de aankoop van een elektrische damesfiets? Kom dan zeker een keertje langs in één van onze testcentra voor een proefrit. Onze ervaren en vakkundige medewerkers luisteren zorgvuldig naar al uw wensen en stellen aan de hand daarvan een uniek fietsprofiel voor u samen. Zo adviseren ze u tot in de puntjes over welke elektrische dames- of andere fiets voor u de juiste koop is.

Ook voor het onderhoud van uw e-bike kunt u bij ons terecht!

Een elektrische fiets kopen van kwaliteit in een uniek dames-, heren- of kindermodel, daarvoor kunt u terecht bij fietsspeciaalzaak Velektro. Maar wist u dat u ook voor het onderhoud van uw e-bike bij ons kunt aankloppen? Aarzel dus zeker niet om een vrijblijvende afspraak te maken via ons contactformulier. Heeft u nog een vraag over onze diensten of had u graag meer info over onze elektrische dames- of andere fietsen gewenst? Dan kunt u ons altijd bereiken via het telefoonnummer +32 92 73 66 73 of via het e-mailadres info@velektrofietsen.be. Onze professionele medewerkers helpen u graag verder met het vinden van de ideale e-bike!