fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget
Elektrische herenfiets kopen met ondersteuning van Velektro - gepubliceerd op 26-04-2021

Een elektrische fiets voor heren kopen bij Velektro

Binnen ons assortiment e-fietsen wordt er een onderscheid gemaakt tussen elektrische vrouwenfietsen en elektrische herenfietsen. Dat komt doordat de e-fietsen een verschillend frametype kunnen hebben: Net zoals bij reguliere fietsen, heeft een elektrische herenfiets een horizontale stang in het frame, daar waar de elektrische damesfiets geen stang heeft.

Bent u dus op zoek naar een elektrische herenfiets waarbij u makkelijk kunt opstappen, dan raden wij u een fietsframe zonder stang aan of met een lage opstap. Zo’n model, of een ander natuurlijk, kunt u bovendien altijd komen uitproberen in ons testcentrum, waar we u adviseren over al onze mogelijkheden. Zo kunt u het comfort van uw toekomstige e-fiets in levenden lijve ervaren, en bent u voor de volle 100% overtuigd van de aankoop van uw elektrische herenfiets.

Bij Velektro maken we er namelijk een grote prioriteit van om elke klant die bij ons binnenstapt gepersonaliseerde raad te geven, afhankelijk van diens individuele noden en wensen. Binnen ons ruim assortiment elektrische herenfietsen krijgt u bovendien de keuze tussen verschillende merken, zoals bijvoorbeeld Bizobike, Hercules, Leone, Vogue en Multicycle.

Onderhoud van onze elektrische heren- en damesfietsen

Een elektrische herenfiets kopen is één ding, maar wat na de aankoop van uw e-fiets? Bij Velektro bieden wij een uitgebreide service aan, waaronder bijvoorbeeld het onderhoud van uw elektrische herenfiets, verzekeringen, financieringsplannen en zelfs een uitgebreide garantie van 2 tot wel 5 jaar. Dankzij deze diensten kunnen wij als elektrische fietsenspecialist garanderen dat uw e-fiets te allen tijde in topconditie blijft! Onze vermelde onderhoudsservice zorgt er namelijk voor dat u uw garantie op belangrijke onderdelen blijft behouden. Wij raden steeds aan halfjaarlijks langs te komen bij onze onderhoudcentra voor een nazicht van uw elektrische herenfiets. Vraag bij de levering van uw e-bike dus gerust naar onze optionele onderhoudspakketten!

Uw elektrische fietsverzekering bij Velektro

Tijdens of na de aankoop van uw elektrische herenfiets, krijgt u bij Velektro steeds de optie om uw e-fiets te laten verzekeren. Wij werken hiervoor samen met ENRA, de grootste fietsverzekeraar van de Benelux. U geniet op die manier de volgende voordelen:

  • Geen vrijstelling bij diefstal
  • Geen afschrijving tijdens looptijd
  • Pechverhelping in Europa bij omnium dekking

Velektro stuurt u dus veilig en met een gerust hart op weg! Bereken hier de premie van de fietsverzekering voor uw elektrische herenfiets.

Financieringsplan voor uw elektrische herenfiets 

Een elektrische herenfiets kopen kan dankzij onze financieringsplannen met gespreide betalingen. Onze samenwerking met Santander Consumer Finance maakt dit mogelijk: U krijgt namelijk de keuze tussen verschillende terugbetalingsplannen en looptijden van 12 tot zelfs 24 maanden.

Een e-bike voor heren in gedachten? Wij helpen u graag de perfecte elektrische fiets te vinden

Velektro is gespecialiseerd in elektrische fietsen, maar is daarnaast ook zoveel meer dan zomaar een fietsenwinkel. Heeft u interesse in een elektrische herenfiets inclusief een allesomvattende service, van ruime garantietermijnen tot verzekering en onderhoud? Dan zitten we daar graag persoonlijk en vrijblijvend voor met u samen. U kunt ons voor een afspraak of voor meer informatie steeds contacteren via het formulier op onze website, en dan komen we zo gauw mogelijk bij u terug. Onze experts helpen u met veel plezier en enthousiasme op weg, letterlijk en figuurlijk!