fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget
Granville e-bike kopen? Geen beter adres dan Velektro Pelt - gepubliceerd op 26-04-2021

Elektrische fietsen van Granville: kwaliteit, innovatie, design

Met een e-fiets van Granville haalt u een duurzame investering in huis van eigen bodem. Het merk is van Belgische afkomst en ontwikkelt sinds 2015 al zijn elektrische fietsen met enkele kernwaarden in gedachten: kwaliteit, innovatie en design. De e-bikes van Granville zijn dan ook oerdegelijk, én mooi om naar te kijken. Dat is voornamelijk te danken aan de ambitie van Granville om continu zijn grenzen te verleggen: Het bedrijf creëert elk jaar andere fietsmodellen, om zijn designs zo trendy en hedendaags mogelijk te houden. Het daaropvolgende jaar, halen ze de modellen van hun voorgaandeproductielijn echter weer naar boven. Zo waarborgen ze de exclusiviteit van hun e-bikes, en rijdt u steeds met de meest innovatieve elektrische fiets van het moment rond.

Bij Velektro zijn we 100% overtuigd van de meerwaarde van een Granville e-bike, en verkopen we het merk dan ook met trots. U vindt verschillende modellen van het merk in ons aanbod, en kunt naar hartenlust kiezen welke van deze opties het beste bij u past. Maar ook e-bikes van andere merken dan Granville kunt u bij ons vinden. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook e-fietsen van:

Een e-bike van Granville die u als gegoten zit

Bij aankoop van een Granville e-bike geniet u bij Velektro bovendien de optie uw fiets ‘à la carte’ te laten samenstellen. Komt u bij ons langs, dan zitten we eerst en vooral even rustig met u samen om uw persoonlijke behoeften te overlopen. Bent u van plan uw elektrische fiets dagelijks te gebruiken, of slechts sporadisch? Voor lange afstanden of korte ritjes? En in de stad of op ruwer terrein? We gaan alle nodige details na en stellen een fietsprofiel op maat voor u op, waarmee we op zoek gaan naar het perfecte elektrische fietsmodel voor u. Zo helpen we u om een volledig gepersonaliseerde e-bike van Granville te bestellen, waarvan u langdurig genot zult hebben.

Kom uw toekomstige fiets uitproberen in ons ruim testcentrum

Als trotste verdeler van de Granville en andere e-bikes, helpt Velektro u graag van A tot Z bij het uitkiezen van uw toekomstige e-fiets. In ons ruim testcentrum, kunt u bijvoorbeeld de modellen van Granville persoonlijk komen bezichtigen en uittesten. Zo kunt u zelf ervaren wat voor fiets u prefereert en bent u 100% overtuigd van uw aankoop. Heeft u uw besluit kunnen nemen? Dan doen wij de rest. Wij plaatsen de bestelling voor u en leveren uw Granville e-bike tijdig en in perfecte condtie op het aangegeven adres. Uw fietsplezier kan beginnen!

De garantie op uw Granville e-bike én meer

Een Granville e-bike bij een verdeler zoals Velektro kopen heeft geen invloed op de garantietermijnen van uw elektrische fiets. Dankzij uitgebreide acties, krijgt u bij Velektro namelijk de kans om, bovenop de wettelijk verplichte garantietermijn van 2 jaar, een uitbreiding tot wel 5 jaar te krijgen.

Bij Velektro geniet u bovendien niet enkel voordelen wat garantietermijnen betreft. Wij werken immers ook samen met verzekeringsmaatschappij ENRA, om uw fiets zowel tegen diefstal als omnium te verzekeren. Daarnaast bieden wij uitgebreide financieringsplannen aan via Santander Consumer Finance, dankzij dewelke u de aanschaf van uw Granville e-bike over 12 maanden of 24 maanden kunt spreiden. Dat is wel zo handig! Dankzij de grondige onderhoudsservice van Velektro, wordt uw Granville e-bike na aankoop ten slotte in topconditie gehouden. Zo kunnen wij de garantie op belangrijke onderdelen waarborgen. Bij Velektro zit u veilig: voor, tijdens en na de aankoop van uw elektrische fiets bieden wij u het volledige pakket.

Neem gerust contact met ons op voor uw elektrische fiets van Granville

Heeft u interesse in de aankoop van een Granville e-bike en wilt u graag ontdekken wat de mogelijkheden bij Velektro zijn? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zitten graag persoonlijk met u samen tijdens een vrijblijvende afspraak, waarin we samen met u de opties overlopen. U kunt ons dan ook steeds bereiken door het contactformulier op onze website in te vullen. Ook bij vragen helpen onze ervaren medewerkers u graag verder. Tot dan!