fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget
Hercules Rob Family F360: de ultieme autovervanger - gepubliceerd op 28-02-2022

Hercules Rob Family F360: de ultieme oersterke autovervanger

Maak kennis met de Hercules Rob Family F360: de ultieme oersterke autovervanger! Of je nu een kinderdagverblijf runt of regelmatig grote pakketten moet vervoeren: de Rob Familie F360 is eigentijds, praktisch en vooral veelzijdig.

Afhankelijk van jouw behoefte kunnen aan de fiets zowel kinderzitjes als mandjes en voetsteunen gemonteerd worden. Heeft u nog niet genoeg rumte? Dan kan je zelfs een mand vooraan de fiets, of een kinderaanhanger achterop gemonteerd worden.

Zoveel laadvermogen (maximaal 200kg) vereist natuurlijk een krachtige aandrijving. Uitgerust met de Bosch Performance Cruise Motor, de nagenoeg onderhoudsvrije riemaandrijving en in totaal 1000 wattuur batterijvermogen is de Rob Family F360 klaar voor de uitdagingen van het dagelijks leven.

Dankzij de traploze Enviolo-naaf kan de transmissie zonder vaste versnellingen op de gewenste cadans worden afgesteld. Maar de verplaatsbare city-speedster heeft nog meer te bieden: dankzij de Zecure All-Up stuurpen kan de stuurhoogte in een handomdraai zonder gereedschap aan verschillende rijders worden aangepast. En de krachtige Magura-schijfremmen, bijzonder lekvrije Schwalbe Big Ben-banden, het krachtige verlichtingssysteem met 100 lux-koplampen en de bijzonder stabiele tweebenige standaard zorgen voor optimale veiligheid op alle routes.

Ondek deze fiets hier!