fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget
Ijzersterke merken voor de beste e-bike - gepubliceerd op 21-02-2021

Uitgebreid aanbod aan e-bikes 

Bij Velektro in Pelt weten we dat niet elke fietser hetzelfde is. Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische fiets, maar niet iedereen wil dezelfde opties en mogelijkheden. Mensen die graag de auto iets vaker zouden laten staan, of dagelijks afstanden moeten overbruggen die nét te ver zijn voor een gewone fiets kopen vaak een stadsfiets. Ook hebben we bakfietsen en renfietsen in de aanbieding. Daarnaast zijn de levensgenieters – mensen die er graag op uit trekken en mooie tochten willen maken zonder telkens gehinderd te worden door harde wind of vermoeidheid – vaker geneigd een sportieve fiets te kopen. Avonturiers die graag de bergen trotseren en met iets minder moeite boven willen komen, kiezen dan weer voor een elektrische mountainbike. Met meer dan 50 soorten fietsen van 6 ijzersterke merken in ons assortiment, vindt u ongetwijfeld een elektrische fiets die bij u en uw budget past.

Elk merk sterk 

Door onze premium samenwerking met verschillende merken, hebben we en breed aanbod e-bikes van hoge kwaliteit opgebouwd. Wat denkt u de elegante maar sportieve fietsen van Granville? Met de gekleurde banden en degelijke frames zijn de e-bikes van Granville perfecte stadsfietsen. Hercules biedt ook stadsfietsen en sportfietsen aan van hoge kwaliteit. Het Duits vakmanschap is terug te vinden in het klassieke ontwerp en de reeks plooifietsen die niet onderdoen aan stevigheid en gebruiksgemak. De fietsen van Wanderer zijn compacte (vouw)fietsen en hebben standaard een lage instap. De motor is weggewerkt onder het zadel voor een net uiterlijk. Colnago is samen met Bergamont expert in sportieve fietsen. Colnago heeft zich gespecialiseerd in renfietsen en gravelbikes waarmee op bijna elke ondergrond gereden kan worden met hoge snelheid. Bergamont levert ook strakke renfietsen, maar focust zich vooral op e-mountainbikes van hoge kwaliteit. Met de sterke motors van Bosch heeft u gegarandeerd een goede mountainbike die lang meegaat. De Bizobike is dan weer een jonge en hippe plooifiets die tegen een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar is. Bent u op zoek naar iets helemaal anders? Vogue biedt elektrische bakfietsen aan met een krachtige en betrouwbare middenmotor en een elegant uiterlijk.

Ons eigen Velektro merk – Leone

Zoekt u een budgetfiets die toch kwalitatief erg sterk is? Wij ontwikkelden ons eigen merk elektrische fiets, onder de naam Leone. Deze fietsen bevatten kwalitatief uitstekende onderdelen, maar doordat we het hele proces van ontwerp tot levering zelf beheren, zijn deze fietsen tot 500 euro goedkoper dan een vergelijkbare fiets.

Ontdek onze e-bike merken in het echt

Dat was een hele hap informatie! Een e-bike kopen gaat echter niet alleen op basis van een beschrijving. Daarom nodigen we u graag uit bij ons testcentrum in Pelt, waar de e-bike achter het merk eens kunt uitproberen. Daarna maakt u pas de beslissing. Heeft u daarnaast nog andere vragen? U kunt altijd eens kijken bij onze Frequently Asked Questions, bellen naar +32 11 76 72 71, of mailen naar pelt@velektrofietsen.be. Wij helpen u graag verder en geven u vrijblijvend advies over uw (toekomstige) e-bike.