fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget
Uw Wanderer e-bike uitkiezen? Wij begeleiden u van A tot Z - gepubliceerd op 26-04-2021

Een Wanderer e-bike is altijd een goede keuze 

Een Wanderer e-bike is de ideale fiets voor “ontdekkingstochten”. De E-bikes van het Duitse merk zijn namelijk de perfecte combinatie tussen degelijkheid en innovatie, en lenen zich zo tot nagenoeg ieders behoeften. Met Wanderer kiest u voor stijlvolle elektrische mobiliteit, premium componenten en een hoge actieradius. De e-fietsen zijn zowel geschikt voor stadsverkeer als voor lange fietstochten door het groen, en kunnen dus voor quasi alle doeleinden ingezet worden. Bij Velektro, dé e-bikespecialist van Limburg, adviseren we u oprecht en uitgebreid over de Wanderer e-bike die bij u past: Zo wordt deze een duurzame investering, die zichzelf dubbel en dik terugverdient!

De sterke punten van Wanderer

Wanderer e-bikes, dat zijn fietsen die net dat beetje extra bieden. Ze hebben namelijk niet alleen een prachtig retro uiterlijk, maar beschikken ook over de nieuwste technologische aspecten. Enkele specificaties van een Wanderer e-bike op een rijtje:

  • Elk model heeft een Bosch performance motor, ook wel gekend als middenmoter.
  • Daarnaast hebben de e-bikes van Wanderer Magura Hydralische remmen, om de veiligheid te garanderen.
  • Ook is elke e-fiets uitgerust met een Brooks zadel, ergonomische handvaten en luxe led verlichting voor en achter.
  • De Wanderer e-fietsen kunnen indien gewenst ook met bruine banden afgemonteerd worden.

Intussen produceert Wanderer verschillende modellen e-stadsfietsen voor zowel mannen als vrouwen, waardoor u in ons gamma altijd een e-fiets vindt die bij u past. Bij Velektro zijn we heilig overtuigd van de kwaliteit van dit Duitse merk, dat het hedendaagse elektrische fietsmilieu volgens ons net dat tikkeltje interessanter maakt op zowel praktisch als esthetisch gebied.

Verdeler van Wanderer e-bikes 

Als trotse verdeler van de Wanderer e-bikes, begeleiden onze ervaren specialisten u met veel plezier doorheen het gehele aankoopproces. In ons groot testcentrum bijvoorbeeld, kunt u uitgebreid de tijd nemen om de verschillende e-fietsmodellen van Wanderer in levenden lijve te bezichtigen en zelf uit te proberen. U wordt oprecht geadviseerd over welke modellen wel of juist niet bij uw persoonlijke fietsprofiel passen, en kunt zo een goed geïnformeerde keuze maken over uw toekomstige Wanderer e-fiets. Zodat u er altijd voor 100% tevreden van bent en blijft!

Eens u besloten heeft welk Wanderer model het best bij u past, doen wij de rest. Wij plaatsen de bestelling voor u en leveren uw Wanderer e-bike netjes bij u thuis af. Uiteraard helpt één van onze medewerkers u ook graag verder moest u ergens tijdens het aankoopproces problemen ondervinden.

Garantie op uw Wanderer e-bike

Een Wanderer e-bike bij een verdeler zoals Velektro kopen heeft geen invloed op de garantietermijnen van uw elektrische fiets. Dankzij uitgebreide acties, heeft u bij Velektro namelijk de kans bovenop de wettelijk verplichte garantietermijn van 2 jaar een uitbreiding tot wel 5 jaar te krijgen: Wij werken met verlengingen van 12, 24 of 36 maanden. Handig, toch?

Bij Velektro heeft u bovendien niet enkel voordelen wat de garantietermijnen betreft. Wij werken immers samen met verzekeringsmaatschappij ENRA om uw e-fiets zowel tegen diefstal als omnium te verzekeren. Daarnaast bieden wij uitgebreide financieringsplannen aan via Santander Consumer Finance, waardoor u de aanschaf van een Wanderer e-bike over 12 maanden of 24 maanden kunt verdelen. Dankzij de grondige onderhoudsservice van Velektro, wordt uw Wanderer e-bike na aankoop in topconditie gehouden. Zo kunnen wij de garantie op belangrijke onderdelen waarborgen.

Samenzitten voor uw Wanderer e-bike? Neem gerust contact op

Velektro is als e-fietsspecialist van Limburg verdeler van verschillende merken, van Wanderer tot Bergamont, Granville, Hercules, Leone, etc.. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan e-bikes en fietsaccessoires onder hetzelfde dak. Met behulp van onze vakkundige medewerkers en de mogelijkheid om onze elektrische fietsen te testen, willen wij uw zoektocht naar een Wanderer of andere e-bike zo veel mogelijk vergemakkelijken. Graag een vrijblijvende afspraak maken of heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het formulier op onze website. Onze warme deskundigen helpen u graag verder!