fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget
Van plan een elektrische fiets te kopen? Bij Velektro Pelt natuurlijk. - gepubliceerd op 21-02-2021

Voor ieder wat wils – uitgebreid aanbod aan elektrische fietsen 

Bij Velektro in Pelt weten we dat niet elke fietser hetzelfde is. Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische fiets, maar niet iedereen wil dezelfde opties en mogelijkheden. Mensen die graag de auto iets vaker zouden laten staan, of dagelijks afstanden moeten overbruggen die nét te ver zijn voor een gewone fiets kopen vaak een stadsfiets. Daarnaast zijn de levensgenieters – mensen die er graag op uit trekken en mooie tochten willen maken zonder telkens gehinderd te worden door harde wind of vermoeidheid – vaker geneigd een sportieve fiets te kopen. Avonturiers die graag de bergen trotseren en met iets minder moeite boven willen komen, kiezen dan weer voor een elektrische mountainbike. Met meer dan 50 soorten fietsen van 6 ijzersterke merken in ons assortiment, vindt u ongetwijfeld een elektrische fiets die bij u en uw budget past.

Wij houden de prijs van uw elektrische fiets laag

Vaak denkt men dat de aanschaf van een elektrische fiets een kostelijke onderneming is. Bij Velektro in Pelt hoeft dat helemaal niet het geval te zijn. Door onze premium samenwerking met verschillende merken, kunnen we steeds de scherpste prijzen garanderen. Zoekt u een budgetfiets die toch kwalitatief erg sterk is? Wij ontwikkelden ons eigen merk elektrische fiets, onder de naam Leone. Deze fietsen bevatten kwalitatief uitstekende onderdelen, maar doordat we het hele proces van ontwerp tot levering zelf beheren, zijn deze fietsen tot 500 euro goedkoper dan een vergelijkbare fiets! Ook onze fietsen van een hogere prijsklasse die volledig zijn uitgerust en bekend staan als “de neusjes van de zalm” kunnen we tegen een scherpe prijs aanbieden. Is in één keer betalen moeilijk? Geen probleem, wij bieden u de mogelijkheid om gespreid te betalen, zodat u toch al kunt genieten van uw elektrische fiets. Goede service, denken wij dan, en daar stopt het niet.

Uitstekende service voor uw elektrische fiets – van begin tot eind. 

Als u een fiets gaat kopen, dan moet u weten of die fijn rijdt. Daarom nodigen we u graag uit bij ons testcentrum in Pelt. Hier kunt u één of meerdere fietsen uitproberen tijdens testritjes, en zo kunt u de fietsen vergelijken. Wij geven u vrijblijvend advies en vertellen u alles over het hoe en wat van de elektrische fiets. Ook bij de aflevering nemen we de tijd om alle functionaliteiten nog eens uit te leggen indien u dat wenst. Daarnaast bieden we tot 5 jaar garantie en ook het onderhoud van uw fiets wordt door ons geregeld. Bent u extra zuinig op uw elektrische fiets? Dan kunt u die bij ons zowel tegen diefstal als omnium verzekeren. Wij werken samen met ENRA, de grootste fietsverzekeraar van de Benelux.

Advies of vragen over uw elektrische fiets? 

Zou u graag advies ontvangen over ons aanbod elektrische fietsen van Velektro Pelt? Weet u wel ongeveer welke fiets u zou willen maar wil u er toch graag eens over praten met een expert? Of heeft u nog andere vragen? U kunt altijd terecht bij Velektro voor al uw twijfels en vragen. U kunt bellen naar +32 11 76 72 71, of mailen naar pelt@velektrofietsen.be. Wij helpen u graag verder!