fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget
Velektro – Aan het juiste adres voor het kopen van een e-bike in Pelt - gepubliceerd op 21-02-2021

Wanneer kan u overwegen om een e-bike te kopen? 

Steeds meer mensen kiezen voor een e-bike, en niet zonder reden. Het is al lang niet meer zo dat enkel mensen die niet meer goed op een reguliere fiets kunnen, een e-bike aanschaffen. Mensen die graag de auto iets vaker zouden laten staan, of dagelijks afstanden moeten overbruggen die nét te ver zijn voor een gewone fiets kopen ook vaak een e-bike bij Velektro in Pelt. Daarnaast zijn de levensgenieters – mensen die er graag op uit trekken en mooie tochten willen maken zonder telkens gehinderd te worden door harde wind of vermoeidheid – ook vaste klant bij ons. In welke categorie fietser u thuishoort: bij onze vestiging in Pelt vindt u een fiets naar uw wens.

De perfecte fiets in ons assortiment

Bent u van plan een e-bike te kopen? Bij Velektro Pelt verkopen we enkel elektrische fietsen, en we kunnen dus rechtmatig en met trots zeggen dat we experts zijn als het aankomt op e-bikes. Ons aanbod dat bestaat uit meer dan 50 verschillende modellen bevat plooifietsen, bakfietsen, stadfietsen en sportieve fietsen, om nog maar te zwijgen over elektrische mountainbikes. Voor iedere soort peddelaar is er dus een ideale e-bike. Ook hebben we ons eigen fietsmerk gelanceerd, onder de naam Leone. Met onze ervaring en expertise in e-bikes, hebben we het productieproces zelf in handen genomen en konden we het beste van alle e-bikes combineren. U kunt natuurlijk zelf bepalen welke fiets u aanschaft, maar we kunnen u ook altijd adviseren aan de hand van uw persoonlijke fietsprofiel. Zo kunnen we precies zien welke fiets aan uw verwachtingen voldoet; dan bent u nooit teleurgesteld door ontbrekende functies en anderzijds betaalt u niet te veel!

Een e-bike voor elke portemonnee

Onze e-bikes zijn er voor elke portemonnee. Of u nu de kost laag wil houden met een degelijke stadsfiets, of echt wil gaan voor een Bergamont premium e-mountainbike: voor iedere hebben we de juiste fiets. Daarenboven kunt u zelfs de fiets gespreid betalen door onze Santander Consumer Finance. Ook over de garantie en service hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij bieden tot 5 jaar garantie, en het onderhoud van uw fiets regelen we zelf. We kijken de fiets ongeveer eens in de 6 maanden na, zodat u de garantie blijft behouden en u zonder problemen kunt doortrappen.

Kom eens langs voor een testritje in Pelt

Een e-bike kopen gaat natuurlijk niet op het oog. Daarom nodigen we u graag uit bij ons testcentrum in Pelt, waar u de fiets of fietsen kunt uitproberen. Daarna maakt u pas de beslissing. Heeft u daarnaast nog andere vragen? U kunt altijd eens kijken bij onze Frequently Asked Questions, bellen naar +32 11 76 72 71, of mailen naar pelt@velektrofietsen.be. Wij helpen u graag verder en geven u vrijblijvend advies over uw (toekomstige) e-bike.