fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget
Velektro opent een nieuwe showroom in Hasselt! - gepubliceerd op 08-03-2022

Velektro, dé one-stop-shop in e-mobiltieit
komt naar Hasselt!


Velektro groeit en dat zullen de Hasselaren geweten hebben. Naast winkels in Pelt en Gent opent dé specialist in elektrische fietsen een nieuwe ultramoderne showroom aan de grote ring van onze provinciehoofdstad. Nieuwe klanten worden nog tot eind maart beloond met een korting van 10% op het hele gamma!


De missie van Velektro is simpel: goed ingelichte en tevreden klanten, niet alleen wat de aankoop van een e-bike of e-scooter betreft, maar ook op vlak van nazorg en service, 

Bij Velektro kan je als particuliere klant terecht voor advies over de aanschaf van jóuw perfecte e-bike of trendy e-scooter en bijhorende accessoires. Als verkooppunt van liefst 18 fietsmerken waaronder huismerk Leone heb je ruime keuze uit een gamma van elektrische stadsfietsen, e-cargo of -bakfietsen, vouwfietsen, mountainbikes of racefietsen, speed pedelecs en zelfs de in populariteit groeiende gravelbikes. Daar werden sinds vorig jaar bovendien 3 stijlvolle Leone e-scooters aan toegevoegd. Een nieuwe evolutie in het vergroenen van woon-werk- of schoolverkeer. 

Tijdens het hoogseizoen worden tal van speciale acties gelanceerd. De sociale media van Velektro in het oog houden is dus zeker de moeite waard!


B2B LEASING

Teveel mensen die binnen aanvaardbare afstand van hun werk wonen hebben de gewoonte om de auto te nemen. Velektro Lease wil iets aan deze - voor mens en natuur schadelijke - reflex doen. Daarom bieden we een voor bedrijven en organisaties uitermate interessant fietsplan op maat aan waar ook de nazorg in de vorm van een fietsonderhoud en pechverhelping een belangrijke rol in speelt.

Stap je als bedrijf mee in, dan profiteer je niet alleen van de fiscale voordelen, maar ook van fittere, happy werknemers, een groen imago en zelfs meer ruimte op de bedrijfsparking.

Dat grote bedrijven zoals Profel, CSM, Pami, Franssen Keukens, Ter Daele, Polydak, Maria Ziekenhuis kozen voor Velektro als professioneel partner in e-mobiliteit toont dat we het verschil maken met hun oplossingen op maat en scherp geprijsde tarieven.


Kortom, genoeg redenen om eens een bezoekje te brengen aan onze nieuwe showroom in Hasselt, of één van onze andere winkels in Pelt of Gent. Onze adviseurs staan, net zoals een kopje koffie, klaar om je weg te wijzen in de groeiende wereld van e-mobility!

#hasseltfietselektrisch