fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget
Velektro opent ultramoderne showroom in Hasselt - gepubliceerd op 20-01-2022

Velektro komt naar Hasselt, de hoofdstad van dé fietsprovincie bij uitstek!

Beste fietsers,

Velektro blijft in beweging, ook in 2022! Na de opening van onze showrooms in Gent en Pelt kondigen we met trots aan dat we met Velektro naar de hoofdstad van dé fietsprovincie bij uitstek komen! In maart van dit jaar openen we namelijk een spiksplinternieuwe e-bike showroom op een goed bereikbare toplocatie langs de grote ring van Hasselt (Hendrik van Veldekesingel 5). De deuren gaan open op vrijdag 11 maart en om jou te verwelkomen geven we een korting van 10% op het hele gamma tot eind maart!

Momenteel werken we hard aan de winkelinrichting, maar hier boven kan je al een preview vinden van onze toekomstige ultramoderne showroom met open atelier waar je terecht kan voor reparaties (ook van gewone fietsen), advies over de aanschaf van een gloednieuwe e-bike of e-scooter, fietsaccessoires, leasingmogelijkheden en veel meer.

Shhhht: tip aan de slimme Hasselaren: houd ZEKER onze Facebook pagina in het oog want in april gaan we een splinternieuwe e-bike weggeven. Je zal wél een geheime cijfercode bij elkaar moeten puzzelen om het slot te openen. Meer info later.