fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget
Vogue: een bakfiets met stijl - gepubliceerd op 24-07-2020

Bakfiets van Vogue? Nooit meer zwaar trappen

Een bakfiets van Vogue is één van de meest stevige en comfortabele bakfietsen op de markt, en dient maar één doel: pure luxe en gebruiksvriendelijkheid, dag na dag. Reguliere bakfietsen zijn van nature zware voertuigen, maar met een elektrische bakfiets van Vogue voelt het brengen en halen van uw kinderen als een peulschil. Bovendien zijn de bakfietsen van Vogue van hoge kwaliteit, waardoor ze bijzonder lang meegaan, en bevatten ze extra eigenschappen die nét het verschil maken. Denk maar aan de vele versnellingen: tegen de wind in, een heuvel op of lange afstanden, de elektrische bakfiets van Vogue kan het allemaal. Ook kunt u de bak van de Vogue bakfiets handmatig verstellen, zodat deze makkelijk kan omgebouwd worden voor cargo of bagage enerzijds, en tot kinderzitjes anderzijds. De elektrische fietsen van Vogue: uw weg naar heerlijk genieten op de fiets!

Vogue bakfietsen: de technische specificaties

De bakfiets van Vogue is uiterst betrouwbaar en krachtig dankzij zijn Bafang Max Drive motor. Omdat deze in het midden ligt, ligt het zwaartepunt laag en is de wegligging uitstekend. Ook hebben de bakfietsen van Vogue grote wielen, waardoor het fietsen nóg makkelijker gaat. De bakfietsen hebben minimaal 5 ondersteuningsniveaus en zijn afgewerkt met kwalitatieve onderdelen, zoals Shimano versnellingen, een sterk aluminium frame en sterke remschijven. De actieradius van een bakfiets van Vogue bedraagt ongeveer 40-70 km, afhankelijk van de ondersteuningsstanden. Die standen werken volgens een krachtsensor, waardoor u nooit teveel kracht hoeft te zetten maar ook niet ineens te hard gaat. De lithium-ion accu van een Vogue bakfiets is afneembaar, erg makkelijk thuis op te laden, en natuurlijk ook voorzien van een slot. 

Vogue bakfietsen: maak bij ons een testritje

Een Vogue bakfiets kopen? Dan moet u die natuurlijk eerst een keertje testen. Elektrische bakfietsen voelen anders aan dan een reguliere elektrische fiets of een gewone bakfiets, en dus helpen wij u graag bij de eerste testrit en het persoonlijk afstellen van de fiets. Ook kunt u eventueel nog andere bakfietsen uitproberen. Wij geven u vrijblijvend advies en vertellen u alles over het hoe en wat van de elektrische fiets. Ook bij de aflevering van uw Vogue bakfiets nemen we de tijd om alle functionaliteiten nog eens uit te leggen. Daarnaast bieden we tot 5 jaar garantie, en wordt ook het onderhoud van uw Vogue bakfiets door ons geregeld. Bent u extra zuinig op uw elektrische fiets? Dan kunt u die bij ons zowel tegen diefstal als omnium verzekeren. Wij werken samen met ENRA, de grootste fietsverzekeraar van de Benelux. 

Bakfiets van Vogue kopen?  

Wilt u een bakfiets van Vogue kopen en heeft u professioneel advies nodig, of heeft u nog andere vragen? U kunt altijd terecht bij Velektro. U kunt bellen naar +32 11 76 72 71, of mailen naar pelt@velektrofietsen.be. Neem nu contact met ons op, en wij helpen u graag verder bij de aankoop van een Vogue bakfiets of andere elektrische fiets!