fbpx
  • Dé e-bike specialist
  • De beste prijzen
  • Ruim assortiment
  • Tot 5 jaar garantie
  • Fietsen voor ieders budget
Waarom Velektro de beste fietsenwinkel in de buurt van Hamont-Achel is - gepubliceerd op 21-02-2021

Velektro is een fietsenwinkel van kwaliteit 

Bij elektrische fietsen is het erg belangrijk dat de kwaliteit goed is. Het frame, de motor, de wielen en ook het zadel moeten degelijk en kwalitatief hoogstaand zijn om er jarenlang plezier van te kunnen hebben. Bij Velektro, op een steenworp afstand van Hamont-Achel, bent u verzekerd van een uitstekend aanbod e-bikes van ijzersterke merken. Zo bent u verzekerd van een degelijke fiets tegen een eerlijke prijs.

U vindt gegarandeerd de perfecte fiets in onze fietsenwinkel 

Omdat we enkel e-bikes verkopen in onze fietsenwinkel, zijn we gespecialiseerd en vakkundig erg sterk in het aanbieden van elektrische fietsen. Dat wil echt niet zeggen dat de keuze beperkt is! Ons aanbod dat bestaat uit meer dan 50 verschillende modellen bevat plooifietsen, bakfietsen, stadfietsen en sportieve fietsen, om nog maar te zwijgen over elektrische mountainbikes. Een echte publieksfavoriet is Leone, dat is ons eigen merk waar we met recht heel trots op zijn. We hebben het productieproces volledig in handen genomen en hebben de beste elementen van alle e-bikes gecombineerd om tot de optimale fiets te komen.

Een e-bike voor elke portemonnee

Onze e-bikes zijn er voor elk budget. Of u nu de kost laag wil houden met een degelijke stadsfiets of onze Leone fietsen, of echt wil gaan voor een Bergamont premium e-mountainbike: voor iedereen hebben we de juiste fiets. U hoeft alleen maar naar onze fietsenwinkel te komen! Daarenboven kunt u zelfs de fiets gespreid betalen door onze Santander Consumer Finance. Ook over de garantie en service hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij bieden tot 5 jaar garantie, en het onderhoud van uw fiets regelen we zelf. We kijken de fiets ongeveer eens in de 6 maanden na, zodat u de garantie blijft behouden en u zonder problemen kunt doortrappen.

Kom eens langs voor een testritje in onze fietsenwinkel? 

Woont u in Hamont-Achel en bent u op zoek naar een e-bike? Kom eens langs bij onze fietsenwinkel! We nodigen u van harte welkom in Pelt, vlakbij Lommel, waar u de fiets of fietsen kunt uitproberen. Daarna maakt u pas de beslissing. Heeft u daarnaast nog andere vragen? U kunt altijd eens kijken bij onze Frequently Asked Questions, bellen naar +32 11 76 72 71, of mailen naar pelt@velektrofietsen.be. Wij helpen u graag verder en geven u vrijblijvend advies over uw (toekomstige) e-bike.